Lige iyi başlayan Sivasspor, Antalya'yı da yenmek istiyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal, futbol

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal, futbolcuların Galatasaray maçında nasıl gereğini yaptıysa, Antalyaspor karşısında da yakışanı yapacaklarına inandığını söyledi.

Lige Galatasaray galibiyetiyle başlayan Sivasspor'da moraller üst seviyede. Galatasaray karşısında galip gelmek kadar ortaya konan güzel oyunun kendilerini mutlu ettiğini ifade eden teknik direktör Mesut Bakkal, Galatasaray galibiyetinin önemli olduğunu ancak sonraki maçların daha önemli olduğunu dile getirdi. Takımın temposundan memnun olduğunu belirten Bakkal, bunun yanında saha içinde ve dışında futbolcuların arkadaşlığının da üst düzeyde olduğunu kaydetti.

Antalyaspor maçı hazırlıklarının devam ettiğini aktaran tecrübeli teknik adam, oradan iyi puanlarla dönmek istediklerini dile getirdi. Bakkal, Antalyaspor'un geçen hafta Fenerbahçe'ye farklı yenilmesine rağmen iyi takım olduğunu vurgulayarak, "Fenerbahçe maçının sonucu ne olursa olsun Antalyaspor ligin iyi takımlarından birisi. Mehmet hocayla birlikte özellikle son iki senedir lige damgasını vuran bir takım. Ligde kolay maç yok. Ama biz ligde yakaladığımız hem iyi oyun hem coşkulu futbolu devam ettirmek için Antalya'ya gidiyoruz. İnşallah oyuncularım Galatasaray maçında nasıl gereğini yaptılarsa orada da yakışanı yapacaklardır" diye konuştu.

Antalya'da havanın sıcak ve nemli oluşunun her iki takım açısında önemli olduğunu belirten Mesut Bakkal, bunu lehlerine çevirmek için çalışacaklarını söyledi. Bakkal, "Şartlar eşit. Ama biz ne şart olursa olsun lehimize çevirmeye çalışacağız" dedi.

Takıma yeni transfer düşünüp düşünmediklerinin sorulması üzerine de tecrübeli teknik adam, bu sorularla sürekli karşılaştığını belirtti. Bakkal, şöyle devam etti: "Transfer bitmez. Ancak benim transfer anlayışım şudur. Bu takımın üzerinde oyuncu bulursak ve takıma katkı sunacak, oyunsal olarak bizi daha ileriye götürecek futbolcu olursa alırız. Tabi burada bütçeler de önemli. Şu anda böyle bir ihtiyacımız yok"

CİHAN: ANTALYA'YA DA GOL ATMAK İSTERİM

Sivassporlu futbolcular da Galatasaray galibiyetinin devamını getirmek için Antalya deplasmanından galip gelmek istediklerini söyledi. Galatasaray maçında galibiyet golünü atan Cihan Yılmaz, lige iyi başladıklarını ve böyle devam etmek istediklerini kaydetti. Takımın moralinin çok iyi olduğunu anlatan Cihan, geçen sezonun 27. haftasından itibaren takımın yenilmemeye alıştığını ifade etti.

Cihan, "Takımın üzerinde pozitif bir enerji var ve bunu sahaya yansıtabiliyoruz. Antalyaspor deplasmanından da galip gelmek istiyoruz" diye konuştu. Galatasaray'a gol atmanın güzel bir duygu olduğunu belirten Cihan, Antalya'da da gol atmak istediğini sözlerine ekledi.

Öte yandan Sivasspor, cumartesi günü oynanacak Antalyaspor maçı hazırlıklarını hafta başından beri kendi tesislerinde sürdürüyor. Bugün de teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde futbolcular ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç oynayarak Antalyaspor maçının provasını yaptı.

Hafif sakatlığı bulunan Sedat Bayrak ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaparak idmanı tamamladı. Bugün kampa girecek olan takım yarın hava yoluyla İstanbul üzerinden Antalya'ya giderek kampa girecek.