AK Partililer Ereğli Kaymakamı Çay'ı ziyaret etti

Zonguldak'ın Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, AK Partilileri kabul etti. Milletvekili Fazlı Erdoğan, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Güneşli Belediy

Zonguldak'ın Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, AK Partilileri kabul etti. Milletvekili Fazlı Erdoğan, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Güneşli Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, partinin Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, bazı il ve ilçe teşkilatı yöneticileri ile Kaymakam Çay'ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Gerçekleştirilen ziyarette Milletvekili Erdoğan ve beraberindekileri makam katında karşılayan Kaymakam Çay, başta yöre milletvekilleri ve yerel yöneticilerle birlikte omuz omuza vererek ilçe için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi. Çay, Ereğli halkı ile beraber sıkıntıları yerinde ve zamanında tespit etmek; çözemedikleri sorunları milletvekili ve Zonguldak Valisi'ne zamanında iletmenin temel görevleri olduğunu ifade etti. Çay, ziyarette yaptığı konuşmada, "Önemli olan birlik ve beraberliğimizi bozmadan bu hizmetleri verebilmektir. Bu makamlar kimseye baki değildir. Önemli olan, taş üstüne taş koyduğumuz takdirde ve vatandaşlar, sorunlarıyla ilgili çözümler bulunduğunda Allah razı olsun, dediği müddetçe çalışmaktır. Biz, devletimizin verdiği talimatlar ölçüsünde çalışmalarımızı vatandaşlar için yapıyoruz. Bu çalışmalarımız, sosyal devlet anlayışının en önemli göstergesidir." dedi.

Milletvekili Fazlı Erdoğan, ilçede görev yapan değerli kaymakamlar olduğunu kaydederek, her birinin Ereğli için hayırlı hizmetler yaptıklarını söyledi. Erdoğan, "Sizlerden arzumuz ve isteğimiz; eşit, şeffaf ve memleketimizin bütün değerlerini insanlarımıza hakkaniyet ölçüsünde aktarmada toplum görevini yapmanız, devletimizin makamını mülki amir olarak en sağlıklı biçimde temsil etmenizdir. Deneyimli ve birikimli bir kaymakamımız olarak bundan önceki görev yerlerinizde olduğu gibi burada da başarıyla çalışacağınıza inanıyorum." diye konuştu.

Ereğli'ye Batı Karadeniz Üniversitesi'ni kazandırmak istediklerini belirtken Erdoğan, "Buradaki fakülte artık Ereğli için yeterli gelmiyor. Ereğli'ye bir vakıf kanalıyla ya da devlet üniversitesi olarak bir üniversite kazandırmalıyız. Bu bizim hayalimiz." dedi.

Erdemir'in, işçilerinin maaşından kestiği yüzde 35'lik dilimi geri verme kararı aldığını ifade eden Erdoğan, "Bu da, Ereğli ekonomisinin ileriki günlerde daha da iyi olacağına bir işarettir. Ben sadece işçilerinin değil Ereğli'nin geneli için olumlu sayılabilecek böyle bir karardan dolayı Erdemir yöneticilerini kutluyorum ve teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.