Mardin Fem Dershaneleri, 770 öğrenciyi üniversiteye yerleştirdi

Mardin Fem Dershaneleri Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) ve SBS sonuçlarına göre 1178 öğrenciyi çeşitli okullara yerleştirmeyi başardı.

LYS'de il gen

Mardin Fem Dershaneleri Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) ve SBS sonuçlarına göre 1178 öğrenciyi çeşitli okullara yerleştirmeyi başardı.

LYS'de il genelinde 770 öğrenci çeşitli okullarda yerleşirken SBS'de ise 408 öğrenci farklı okullarda okumaya hak kazandı.

Mardin Fem Dershaneleri Genel Müdürü Oktay Ballı, FEM Dershaneleri olarak yıllardan beri üniversiteye hazırlıkta binlerce öğrencinin üniversite hayallerini gerçekleştirdiklerini belirterek, Mardin'de her zaman ilkleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kentin makus talihin kırılması adına bir sevindirici sonuç alındığını ifade eden Ballı, "Bu başarıda 1990'lı yıllardan beri Mardin'de faaliyette olan özel öğretim kurumlarının katkısı da göz ardı edilmemelidir. Dershanelere gelen öğrencilerin danışman takip sistemi ile ders ders dokümanlarının takip edilmesi, deneme sınavlardaki eksiklere göre takviye derslerin ayarlanması, okuma programlarının yapılması, gibi her türlü eğitim desteği veriyoruz. Bugün Mardin'de Fem Dershanelerinden 770 öğrenci üniversiteye yerleşiyorsa, demek ki burada kalite var başarı var. Bu başarıyı hiç kimse göz ardı edemez. Biz işimizi severek yapıyoruz. Bize gelen öğrenciyi hiçbir zaman rant kapısı olarak görmüyoruz. Onları geleceğe hayırlı bir evlat yetiştirmek gözü ile bakıyoruz." dedi