Denizli Valisi Erkmen Çivril'de incelemelerde bulundu

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Çivril ilçesinde incelemelerde bulundu. Çivril inceleme gezisine Denizli İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, Ticaret

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Çivril ilçesinde incelemelerde bulundu. Çivril inceleme gezisine Denizli İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İl Tarım Müdürü Yusuf Gülsever ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın ile diğer daire müdürleri katıldı.

Vali Erkmen ilk olarak Çivril Kaymakamlığını ziyaret etti. Çivril Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ilçe hakkında Vali Erkmen'e brifing verdi. Vali Erkmen, Çal-Çivril arası Karayolunun 24 kilometrelik kısmının Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın talimat vererek İl Özel İdaresi tarafından ihale edilerek yaptırılacağı müjdesini de verdi. Erkmen ve beraberindeki heyet daha sonra yeni yaptırılan Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulundu. Vali Erkmen okulu yapan müteahhit firma yetkilisinden bilgi aldı. Vali Erkmen, okulu inceledikten sonra, okulu yaptıran Hayırsever İşadamı Kadir Kameroğlu'nu tebrik etti.

Vali Yavuz Erkmen ve beraberindeki protokol üyeleri Çivril inceleme gezisine, Ticaret Borsası'na "Yağlı Tohumlar Borsası" kurulması amacıyla verilmesi planlanan Yassıhöyük-Menteş Köyleri arasındaki 200 dönümlük arazide inceleme yaptı. Vali Erkmen, burada proje hakkında yetkililer tarafından bilgilendirildi.

Vali Yavuz Erkmen, son olarak Çıtak ve Kıralan beldelerini ziyaret etti. Çıtak beldesinde ilk olarak soğuk hava tesislerini inceleyen Vali Erkmen Çıtak ve Kıralan için yapılması planlanan Lisenin arazisini yerinde inceledi. Vali Yavuz Erkmen, gelecek yıl programa alınması planlanan lisenin subasmanı için hayırsever İşadamı Kadir Kameroğlu'na tam yetki verdi. Mustafa Kemal İlköğretim Okulu bahçesinde 6 bin metrekarelik alana yapılması planlanan lisenin yapımı için önümüzdeki hafta protokol imzalanması bekleniyor.