Milletvekili Mehmet Erdoğan Referandum Gezisini Sürdürüyor

AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan, ziyaret ettiği Araban ilçesine bağlı, Fıstıklıdağ, Erenbağ, Çiftekoz, Nurettin, Akbudak, Tarlabaşı, Başpınar, Yukarı Karavaiz, Aşağı Yufkalı, Yukarı Yufkalı, Akkoç, Gökçepayam, Yaylacık, Sarıkaya köylerinde vatandaşlardan evet oyu istedi

Milletvekili Mehmet Erdoğan Referandum Gezisini Sürdürüyor
AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan, ziyaret ettiği Araban ilçesine bağlı, Fıstıklıdağ, Erenbağ, Çiftekoz, Nurettin, Akbudak, Tarlabaşı, Başpınar, Yukarı Karavaiz, Aşağı Yufkalı, Yukarı Yufkalı, Akkoç, Gökçepayam, Yaylacık, Sarıkaya köylerinde vatandaşlardan evet oyu istedi.
Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Mehmet Erdoğan, köylülere referandum hakkında bilgi vererek, anayasa değişikliğinin gerekliliğini anlattı.
Erdoğan, "Türkiye'ye demokrasi ve insan hakları gelmesi için yeni bir Anayasa Değişiklik Paketi hazırladık. Türkiye'de geçmiş hükümetlerin hiç birinin değiştiremediği Anayasa'yı değiştirmek için karar verdik. Anayasa Değişiklik Paketini 12 Eylül'de bir referandum ile yine sizin oylarınıza sunuyoruz. Hangi partili olursanız olun referandumda 'Evet' oyu kullanın" dedi.
Anayasa Değişiklik Paketi hakkında vatandaşlara bilgiler veren Erdoğan, "Bu ülkeye artık yeni bir Anayasa gerekiyor, bunu da sizler için AK Parti Hükümeti olarak biz çıkaracağız. Ama bu Anayasa AK Parti'nin Anayasası değil Milletin Anayasası. Sizler CHP'li, MHP'li veya her hangi bir partili olabilirsiniz, bu Anayasa sizin yeni Anayasanızdır. Muhalefet partileri, 'yeni Anayasa'da vatandaş kazanacak. Millet kazanınca da AK Parti kazanacak' diyorlar. Eğer sizler de bu ülkeye demokrasi ve insan hakları
gelmesi için güzel şeyler yapmak istiyorsanız buyurun, sizlerde bu güzelliğin altına imza koyun da bu güzellikleri birlikte yapalım" diye konuştu.
Hükümetin ve milletvekili Mehmet Erdoğan'ın köylerine verdiği hizmetlerden memnun olduklarını belirten vatandaşlar ise, "Bu güne kadar milletvekili adayları sadece seçim zamanı köylerimize gelip bin bir boş vaatlerle oylarımızı aldıktan sonra bir dahaki seçime kadar köylerimize uğramazlardı. Sizi seçildiğinizden beri, sık sık köyümüzde görmeye başladık. Gelemediğiniz zamanlarda da telefonla ulaşarak sorunumuzu çözdünüz. Allah sizden razı olsun. Anayasa Değişiklik Paketine evet oyu kullanmamızı
istiyorsunuz. Arabanlılar olarak sonuna kadar yanındayız. 12 Eylül'de yapılacak olan yeni Anayasa Değişiklik Paketi için partili partisiz hepimiz evet diyeceğiz diye konuştu.
Milletvekili Mehmet Erdoğan ile birlikte, Gaziantep İl Özel İdaresi Alt Yapı Daire Başkanı Mehmet Çelik, Araban AK Parti İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Gaziantep Yönetim Kurulu Üyesi Araban Temsilcisi Hızır Arıkök, İl Genel Meclisi Üyesi Vakkas Çevik, AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri Halit Ömeroğlu ile Şıh Mehmet Ulukök ve kalabalık partili grubu katıldı.