AK Parti Sivas Gençlik Kolları üyeleri referandumu Demokrasi Elçileri standında anlatacak

Sivas'ta AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, referandumun anlatıldığı 'Demokrasi Elçileri' standı açıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda açılan

Sivas'ta AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, referandumun anlatıldığı 'Demokrasi Elçileri' standı açıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda açılan stantta basın açıklaması yapan AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, demokrasi elçilerinin stantta halka referandumu anlatacağını söyledi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'nca oluşturulan "Demokrasi Elçileri" stantlarının açılışına AK Parti Sivas Milletvekilleri Selami Uzun, Osman Kılıç, Hamza Yerlikaya, İl Başkanı Burhanettin Kuru, Merkez İlçe Başkanı Turan Topgül, Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, İl Genel Meclis Üyeleri Semiha Ekinci, Ahmet Özaydın, Belediye Meclis üyesi Semra Temurbaş ve partililer katıldı.

Milletvekilleriyle birlikte stantların arkasına geçerek objektiflere poz veren İl Başkanı Burhanettin Kuru, AK Parti İl teşkilatının bütün birimleriyle, milletvekilleriyle birlikte yaklaşık 15-20 gündür sahaya indiğini belirterek, "Yoğun bir tempoyla halkımıza referandumda niçin evet diyeceğini anlatmaya çalışıyoruz. İlçelerimizin tamamını gezdik, beldelerimiz geziyoruz, esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Mahalle programları yapıyoruz, ev toplantıları yapıyoruz, kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Sivas'ın bu süreçte en yüksek evet oyu çıkacak illerden birisi olacağını ümit ediyoruz." dedi.

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Ağustos Salı günü Sivas'a geleceğini ve bu tarihte büyük bir miting düzenleyeceklerini kaydetti.