Çermik Kaymakamı Babahanoğlu Yoksul Aileye El Uzattı

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde yoksul vatandaşları aç ve açıkta bırakmamaya büyük özen gösteren ve bugüne kadar yaptığı yardımlarla yüzlerce aileyi sevindiren Kaymakam Nesim Babahanoğlu, bedensel engelli Yunus Kormaz ve ailesini mülkiyeti kaymakamlığa ait olan eve yerleştirdi

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde yoksul vatandaşları aç ve açıkta bırakmamaya büyük özen gösteren ve bugüne kadar yaptığı yardımlarla yüzlerce aileyi sevindiren Kaymakam Nesim Babahanoğlu, bedensel engelli Yunus Kormaz ve ailesini mülkiyeti kaymakamlığa ait olan eve yerleştirdi.
Kale Mahallesi'nde eşi ve 2'si kendisi gibi bedensel engelli olan 7 çocuğuyla birlikte yoksulluk ve sefalet içerisinde yaşamını sürdüren Yunus Korkmaz'a Çermik Kaymakamı Nesim Babahanoğlu yardım elini uzattı.
Göreve başladığı günden beri eğitim ve sağlık hizmetlerine verdiği önemin yanı sıra yardıma muhtaç insanların da derdine derman olduğu için halkın büyük takdirini toplayan Kaymakam Babahanoğlu, yardıma muhtaç bir aileyi daha sıcak yuvaya kavuşturdu.
3'ü bedensel engelli 9 nüfuslu Korkmaz ailesinin yoksulluk ve sefalet içerisinde yaşamlarını sürdürdüğünü öğrenen Babahanoğlu, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla mülkiyeti Kaymakamlığa ait olan Kaplıca mevkiinde atıl durumda bulunan evi onartarak Korkmaz ailesine ücretsiz verdi

KORKMAZ AİLESİNİN BÜYÜK SEVİNCİ
Geçimini özürlü maaşı ve vakfın yardımları ile sağlayan bedensel engelli Yunus Korkmaz, kendisiyle birlikte iki çocuğunun da bedensel engelli olduğunu belirterek, "Kaymakam Bey, yardım elini uzatarak bizi mülkiyeti Kaymakamlığa ait olan eve yerleştirdi. Kendisi bizi sevindirdi. Allah da onu sevindirsin" temennisinde bulundu.