Hayali Mesut İle El Ele Sahaya Çıkmak

2010 FIFA Dünya Kupası final maçında futbolcularla el ele sahaya çıkacak 22 şanslı dünya çocuğundan biri olan Antalyalı 7 yaşındaki Elif Ekizoğlu, Almanya Milli Takım'ın Türk asıllı yıldızı Mesut Özil ile sahaya çıkmak istiyor

2010 FIFA Dünya Kupası final maçında futbolcularla el ele sahaya çıkacak 22 şanslı dünya çocuğundan biri olan Antalyalı 7 yaşındaki Elif Ekizoğlu, Almanya Milli Takım'ın Türk asıllı yıldızı Mesut Özil ile sahaya çıkmak istiyor.
'Player Escort' programı çerçevesinde Türkiye'de düzenlenen kompozisyon yarışmasını kazanan ve 11 Temmuz'da oynanacak Dünya Kupası final maçında futbolcularla el ele sahaya çıkacak olan 7 yaşındaki Antalyalı Elif Ekizoğlu'nun gönlünde Alman Milli Takımı'nın Türk asıllı oyuncusu Mesut Özil ile sahaya çıkmak yatıyor. "Aslında Messi ile elele sahaya çıkmak istiyordum ancak Messi'nin takımı elendi" diyen minik Elif, babası Caner Ekizoğlu ile yarın Güney Afrika'ya gitmeye hazırlanıyor.

"BABALAR OĞULLARI İLE MAÇ İZLEMEK İSTER"
Yarışmaya katıldığı kompozisyonunda, "Aslında babalar bir oğulları olsun ister maça gitmek için" cümlesine yer veren Elif, babası ile Dünya Kupası'nı izleme ve final maçında ünlü futbolcularla el ele sahaya çıkma şansını elde ettiği için çok mutlu. "Daha önce ağabeyim Onur ve babamla birlikte Antalyaspor maçına gitmiştim" diyen Elif, Mecdude Başakıncı İlköğretim Okulu'nun başarılı bir öğrencisi.

KIZI İLE BİRLİKTE DÜNYA KUPASI'NDA
Elif'in babası Caner Ekizoğlu da hayatında ilk kez Dünya Kupası maçı izleyeceği için hayli heyecanlı. Kompozisyon yarışmasına katılırken böyle bir sonuç beklemediklerini söyleyen Caner Ekizoğlu, 7 yaşındaki Elif'in başarısından gurur duyuyor. Elif ile birlikte Antalyaspor maçlarına gittiğini anlatan baba Caner Ekizoğlu, kızının final maçında sahaya çıkacak 22 çocuktan biri olmasının büyük bir şans olduğunu belirtiyor.

ELİF'İN KOMPOZİSYONUNDA TEPKİ VARDI
Anne Şahsenem Ekizoğlu ise Elif'in yarışmaya katıldığı kompozisyonunda aslında bir tepkiyi dile getirdiğini belirterek, "Elif futbolun bir erkek sporu olduğunu, babaların oğulları ile birlikte maça gitmek istediklerini yazarken, aslında tepkisini ortaya koymuştu" diyor. Elif'in, kızların da tribünlerde olabileceğini anlatmaya çalıştığını belirten Şahsenem Ekizoğlu, en az Elif kadar heyecanlı olduğunu söylüyor.