Beşinci kattan düşen çocuk, alt kattaki çanak antene çarparak kurtuldu

Antlaya'da beşinci kattan düşen 3 yaşındaki çocuk kırıklarla kurtuldu. Yüksekalan Mahallesi'nde meydana gelen olayda; 4 yaşındaki ablası Melisa ile 5

Antlaya'da beşinci kattan düşen 3 yaşındaki çocuk kırıklarla kurtuldu. Yüksekalan Mahallesi'nde meydana gelen olayda; 4 yaşındaki ablası Melisa ile 5 katlı apartmanın balkonunda oynayan Viktor Ata Öztürk, balkondan aşağıya bakarken bir anda dengesini kaybederek aşağı doğru düşmeye başladı. Önce dördüncü katın balkonunda bulunan çanak antene çarparak hızı yavaşlayan minik Ata, ardından bahçedeki çimenlerin üzerine düştü.

Gördü tanıklarının anlattığına göre yere düştüğünde ağzından kan gelen Ata, Atatürk Devlet Hastanesi'nde kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Ata, daha sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan muayene sonucu Ata'nın sağ kolunda iki ve kaburgalarında kırık, kafa tasında da çatlak olduğu belirlendi.

Çocuğunun sağlık durumunun iyiye gittiği bilgisini veren Rus asıllı anne Tamara Öztürk, "Çocukları balkonda bırakmıştım. Döndüğümde kızım aşağıya bakıp 'Viktor düştü' diye ağlıyordu. Aşağıya bakınca oğlumu yerde gördüm. Bilinci yerindeydi." dedi.

Çocuklarını Türkiye'ye getirmek için 2 yıldır uğraştığını belirten baba Mehmet Ali Öztürk de "Geçen hafta çocuklarıma ve eşime kavuşmanın sevincini yaşarken iş yerime gelen bir telefonla şoke oldum. Doktorların yardımıyla ve dualarımızın sayesinde Allah oğlumuzu bize bağışladı. Şimdi tek dileğim bir an önce eski sağlığına kavuşması." şeklinde açıklamalarda bulundu.