Bursaspor'un Tangocusu Insua'dan Arjantin Yorumu

Bursaspor'un tangocusu Federico Insua, Almanya'nın maçın başından beri istekli olduğunu belirterek, "Çok iyi stratejileri vardı. Beklenmedik bir mağlubiyet aldık" dedi.

İHA muhabirine özel açıklamalarda bulunan Arjantinli Federico Insua, Dünya Kupası Arjantin-Almanya çeyrek final müsabakasını değerlendirdi. Arjantin Milli Takımının değişmez isimlerinden olan ancak Maradona ile yeni yapılanmada yer bulamayan Insua, "Almanya en başından beri çok iyi oynadı. Çok iyi defans, orta saha ve çok iyi atak yaptılar. Çok iyi stratejileri vardı. Beklenmedik bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyetten ders çıkarıp, daha sonraki maçlara bakmalıyız. Maçlarda çok iyi oynadık ama Almanya
daha istekli ve gönülden oynadı" diye konuştu.

"MARADONA İLE YOLA DEVAM EDERLERMİ BİLMİYORUM"
Maradona ile yola devam edip etmeme konusunu sadece Maradona'nın bileceğini ifade eden Insua, "Arjantin'in dünya genelinde güçlü bir takım olduğunu, her zaman bütün şampiyonalarda oynadığını herkes biliyor. Maradona devam edermi, etmezmi bende bilmiyıorum. O Maradona'ya kalmış birşey" şeklinde konuştu.
Almanya maçında oynamak istediğini belirten Insua, "O maçta oynamayı kim istemezki. Ben sadece bazı dostluk maçları ve önceki turlarda görev aldım. Ama 23 kişinin içine giremedim. 23 tane yüksek kalitede futbolcular var. Onlarında oynaması lazım. İyi oynadılar ama olmadı" şeklinde kaydetti.

"FAVORİM HOLLANDA"
Arjantin'in şampiyon olmasını gönülden istediğini söyleyen Insua, "Şampiyon olması içten istiyordum ama artık favorim Hollanda" dedi. Arjantin Milli Takımının artık dinlenmesi gerektiğini belirten Insua, "Kafasını rahatlatıp önlerindeki maçlara bakmaları gerekiyor" diye konuştu.
(RF-BÇ-BÇ-S)