Aylık 6 TL'ye 3G kullanıcısı olun

TTNET, “Hesabını Bilen Akıllı 3G Paketi” ile kullanıcılara özel bir fırsat sunuyor.

Aylık 6 TL'ye 3G kullanıcısı olun
  TTNET Abonelerine Avantajlı Mobil İnternet Fırsatı . TTNET &ldquo ; Hesabını Bilen Akıllı 3G Paketi&rdquo ; ayda sadece 5 , 99 TL!

TTNET , ö ; zellikle yaz aylarının gelmesiyle aç ; ık havada daha fazla vakit geç ; irmek isteyen ve hızlı internet bağlantısından vazgeç ; meyen abonelerine , &ldquo ; Hesabını Bilen Akıllı 3G Paketi&rdquo ; ile ö ; zel bir fırsat sunuyor . İlk altı ay 5 , 99 TL ' den , sonraki 18 ay 9 , 99 TL ' den sunulan 500 MB kotalı mobil internet ç ; ö ; zü ; mü ; ile tü ; keticiler , 2GB ' a kadar her ek 500 MB ' a sadece 7 TL ö ; deyerek gö ; nü ; l rahatlığıyla ve ö ; zgü ; rce internete bağlanabiliyor .

TTNET , abonelerine ev , ofis ve Tü ; rkiye ' nin dö ; rt bir yanındaki 8 . 000 WiFi noktasının yanı sıra diledikleri yerden internet keyfini yaşatacak yeni bir ç ; ö ; zü ; mü ; daha hayata geç ; iriyor .

Esnek kota modeli ve kota aşımlarında belirlenmiş sabit ü ; cret ile Tü ; rkiye ' de bir ilke imza atan &ldquo ; Hesabını Bilen Akıllı 3G Paketi&rdquo ; ile tü ; keticiler , mobil interneti ihtiyaç ; ları kadar kullanırken ö ; deme tutarlarını ö ; nceden hesaplama ö ; zgü ; rlü ; ğü ; ne kavuşuyor .

24 ay taahhü ; tle tü ; m vergiler dahil , ilk altı ay 5 , 99TL ' den , sonraki 18 ay 9 , 99TL ' den sunulan 500 MB ' lık kotalı &ldquo ; Hesabını Bilen Akıllı 3G Paketi&rdquo ; , 2 GB ' a kadar olan kota aşımlarında her ek 500 MB ' lık kullanımı 7 TL ' den fiyatlandırarak esnek bir model ortaya koyuyor .

Tü ; keticilerin tü ; m iletişim ihtiyaç ; larını karşılama hedefiyle 2010 yılında EVET diyerek başlattıkları yeni dö ; nemin bir ö ; rneği olduğunu belirten TTNET Pazarlamadan Sorumlu Genel Mü ; dü ; r Yardımcısı Murat Onuk kampanya ile ilgili şunları sö ; yledi :

&ldquo ; TTNET olarak farklı tü ; ketici ihtiyaç ; larını karşılamaya yö ; nelik ç ; ok sayıda internet ç ; ö ; zü ; mü ; nü ; hayata geç ; iriyoruz . Bu kapsamda , tamamlayıcı unsur olarak gö ; rdü ; ğü ; mü ; z mobil internet ç ; ö ; zü ; mleri de ilk gü ; nden itibaren bizim iç ; in bü ; yü ; k ö ; nem taşıyor . Ev &ndash ; ofis dışında da internete ö ; zgü ; rce bağlanmak isteyen abonelerimize sunduğumuz &ldquo ; Hesabını Bilen Akıllı 3G Paketi&rdquo ; esnek kota modeliyle Tü ; rkiye ' de bir ilke imza atıyor . Aynı zamanda kendi kotası iç ; inde en iyi 3G fiyatı ile tü ; keticilere bü ; yü ; k avantajlar sunuyor . &rdquo ;

24 ay taahhü ; tle pakete abone olan tü ; keticilere 3G Mobil Modem ' ler de ü ; cretsiz sunuluyor . Yeni mobil internet ç ; ö ; zü ; mü ; nü ; n avantajları bununla da sınırlı kalmıyor . &ldquo ; Hesabını Bilen Akıllı 3G Paketi&rdquo ; aboneleri , tü ; m TTNET WiFi noktalarından 3G kotalarından bağımsız ve ü ; cretsiz olarak ayda 600 dakikaya kadar internete bağlanabiliyor .

&ldquo ; Hesabını Bilen Akıllı 3G Paket&rdquo ; leri , taahhü ; tlü ; ve taahhü ; tsü ; z abonelik seç ; enekleriyle Tü ; rk Telekom Bayilerinden satışa sunuluyor . Detaylı bilgiye www . ttnet . com . tr adresinden veya 444 0 375 no . lu telefondan ulaşılabiliyor .

&bull ; Bu kampanya TTNET ve Avea işbirliği ile gerç ; ekleştirilmiş olup mobil iletişim Avea tarafından sağlanmaktadır . 3G Mobil Modem Avea Sim Kartı ile ç ; alışır .
&bull ; Kampanya 1 Haziran 2010- 31 Aralık 2010 tarihleri arasında geç ; erlidir ve ilk 25 . 000 adet numara ile sınırlıdır .
&bull ; Tü ; m fiyatlara % 18 KDV ve % 5 Ö ; İV dahildir .
&bull ; Hat aç ; ılış ö ; zel iletişim vergisi ve telsiz ruhsatname ü ; creti 44 , 04TL fiyata dahil değildir , ayrıca abone tarafından ö ; denir . Kampanya kapsamında bu ü ; cret 12 ay taksitle ö ; denebilmektedir .
&bull ; Aylık 2GB ' ı aşan mobil internet kullanımları iç ; in kota alım bedeli 0 , 05TL/MB ' dır .
&bull ; Kampanyadan yararlanmak iç ; in TTNET ADSL abonesi olmak ve Avea 3G aboneliği başlatmak yeterlidir . Taahhü ; tlü ; abonelik seç ; eneğinde TTNET ve AVEA aboneliklerinin 24 ay boyunca devam ettirilmesi gerekmektedir .