"Adana'daki altyapı çalışmalarında tüm kurumlar uyum içerisinde hizmet veriyor"

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Bakımyurdu Caddesi'nde yürütülen yol ve kaldırım çalışmasında, altyapıyla ilgili tüm kamu ku

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Bakımyurdu Caddesi'nde yürütülen yol ve kaldırım çalışmasında, altyapıyla ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının uyum içerisinde hizmet verdiğini söyledi.

Şakirpaşa Havaalanı Kavşağı ile Kuruköprü arasındaki Bakımyurdu Caddesi'nde 2 kilometrelik mesafede Büyükşehir Belediyesi'nce yol ve kaldırım çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Vekili Aldırmaz, "Altyapı kuruluşları olan ASKİ, TEDAŞ, Telekom, Aksagaz ve superonline Büyükşehir Belediyesi'nin koordinesinde hizmet üretmektedir" dedi.

Göreve geldiğinde "kenti ortak akıl ve uyum içerisinde yöneteceğiz" dediğini hatırlatan Başkan Vekili Aldırmaz, Bakımyurdu Caddesi'ndeki bu çalışmanın buna örnek olduğunu vurguladı.

ASKİ, TEDAŞ, Telekom, superonline ve Aksagaz'ın altyapı çalışmalarını bitirdikten sonra yol ve kaldırım düzenlemesinin başladığını kaydeden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "İlgili kurumlarla uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu kuruluşlar kendi çalışmalarını tamamladıktan sonra Yol Müdürlüğü ekiplerimiz yol ve kaldırım düzenlemesine geçti. Bundan böyle Bakımyurdu Caddesi, kazılıp tekrar kapatılmayacak. Bir devlet kurumunun çalışmasını bitirdikten sonra, başka bir kurumunun aynı yerde farklı çalışma yapması hem israftır, hem de zaman kaybıdır."

Aldırmaz, Şakirpaşa Havaalanı Kavşağı ile Kuruköprü arasındaki 2 kilometrelik mesafede yol düzenlemesine 28 bin 118 metrekare, kaldırım düzenlemesine ise 8 bin 165 metrekare kilit parke taşı döşeneceğini sözlerine ekledi.