Bindiğiniz arabaların yarısı kadar hız yapın!

Süper Lig'in son şampiyonu Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Dünkü idmanda futbolcularıyla yakından ilgilenen Te...



Süper Lig'in son şampiyonu Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

Dünkü idmanda futbolcularıyla yakından ilgilenen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yıldız futbolcu Sercan Yıldırım'ın süratini beğenmeyince manidar bir uyarıda bulunarak, "Bindiğiniz arabaların yarısı kadar hız yapsanız razıyız." dedi.
Oldukça neşeli olduğu gözlenen futbolcular, düz koşuların ardından gruplar halinde kontrol-pas çalışması yaptı. Daha sonra 6 dakikalık tempolu koşu yapan oyunculara, Sağlam sık sık uyarılarda bulundu. Turgay Bahadır, Ali Tandoğan ve Sercan gibi oyunculardan daha fazla sürat bekleyen Sağlam, Sercan'ın hızını beğenmedi. "Sercan senin bunlara fark atman lazım." diye konuşan başarılı teknik adama, yıldız futbolcu, "Hocam nabız 90'da koşuyorum, daha ne yapayım?" cevabını vermekle yetindi. Bunun üzerine Sağlam ise, "Nabız 90 ama sürat düşük. Bindiğiniz arabaların yarısı kadar hız yapsanız razıyız." şeklinde konuşarak genç futbolcuya takıldı.
Antrenmana, izinli olan Krita katılmazken Hüseyin Çimşir ile Eren, takımdan ayrı düz koşu yaptı. Arjantinli yıldız futbolcu İnsua ise havuzda çalıştı.
Bu arada Bursaspor'un kanat oyuncusu Volkan Şen, 7 Ağustos Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki Süper Kupa maçında Trabzonspor'u yenip kupayı almayı hedeflediklerini söyledi. Süper Kupa maçının önemine işaret eden Volkan, "Kupa maçı bizi heyecanlandırıyor. İnşallah Trabzonspor'u yenip kupayı da alırız. Hem takımımız hem de şehir böyle başarıları hak ediyor." diye konuştu. ADEM ELİTOK BURSA

Zaman