Doğalgaz Firmaları Topraklama Konusunda Bilgilendirildi

Doğalgaz topraklama sistemlerinin yönetmelik esaslarına göre yapılması için Sivas'ta faaliyet gösteren doğalgaz firma sahiplerine yönelik toplantı düzenlendi.

Doğalgaz Firmaları Topraklama Konusunda Bilgilendirildi
Elektrikçiler Odası ve SİDAŞ doğalgaz firması ile ortaklaşa gerçekleştirilen toplantıya konuşmacı olarak Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Sadi Aytak ile SİDAŞ şirketi iç tesisat şefi Cafer geldi katıldı.
Esnaf ve Sanatkarlar Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Elektrikçiler Odası Başkanı Sadi Aytak, Sivas'ta sağlıklı ve güvenli bir şekilde doğalgaz kullanımını sağlamak için mal ve can güvenliği açısından topraklamanın yönetmelik esaslarına uygun olarak yapılması için ortak bir çalışma içerisine girdiklerini söyledi. Bu çalışma ile doğalgaz kullanımının halka sorunsuz bir şekilde kullanımına sunmak istediklerini dile getiren Aytak, " Elektrikçiler odası olarak Sivas halkının da menfaatlerini düşünerek Türkiye'ye örnek olacak çalışmalar yaptık. ÇEDAŞ ve Türk Telekom'la olduğu gibi SİDAŞ'la da el ele vererek kaliteli işlerin yapılmasını ve halkımızın güven içinde tesisatlarını kullanmasını sağlamak için çalışma başlattık. Burada yetkili doğalgaz firmaları ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak doğalgaz topraklama sisteminde ortak bir çalışma içerisine girmek istiyoruz. Sivas ve Sivaslılar için faydalı bir çalışma olacaktır."dedi.
SİDAŞ İç Tesisat Şefi Cafer Geldi ise topraklama ile ilgili çalışmalara değinerek, sağlıklı ve güvenli bir şekilde doğalgaz kullanımı sağlamak için Elektrikçiler Odası ile ortak çalışma içerisine girdiklerini söyledi.
Toplantı sonunda Elektrikçiler Odası Başkanı Sadi Aytak, doğalgaz topraklamasında firmaların yapacakları çalışmalar ve standartlar hakkında bilgi verdi.