Dur ihtarına uymayan sürücü polise çarptı

Ankara''da, trafik uygulaması yapan ekiplerin ''''dur'''' ihtarına uymayan bir araç, çarptığı polis memurunu ağır yaralayarak kaçtı. Hastaneye kaldırılan polis memuru kurtarılamadı.

Dur ihtarına uymayan sürücü polise çarptı
Turan Güneş Bulvarı''nda saat 23.50 sıralarında meydana gelen olayda, plakası alınamayan araç, bir süre sonra izini kaybettirdi. Edinilen bilgiye göre, trafik kontrolü yapan polis memuru Gökhan Çimen ve diğer memur arkadaşları yola duba döşedi. Bu sırada aşırı hızlı olduğu belirtilen ve plakası alınamayan Jetta cinsi bir araç, önce dubalara, sonra kontrolü yapılan araca, daha sonra da polis memuru Gökhan Çimen''e çarparak olay yerinden kaçtı.

Çarpmanın etkisiyle yere düşen polis memuru için olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı. Polis memuru Çimen, ambulansla Ankara Güven hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri, hastaneye akın ederken yaralı arkadaşları için uygun kan aradılar.

Ekipler, Ankara genelinde kazaya karışan Jetta cinsi aracı ve sürücüsünü aradı. Bu sırada ameliyata alınan polis memuru Gökhan Çimen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaçan şahsın yakalanması için Ankara polisi alarma geçti. Yaşamını yitiren polis memurunun çalışma arkadaşı yaşadıkları olay karşısında gözyaşlarını tutamadı.