Belediye'den Ticaret Odasına Ziyaret

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, sürdürdüğü ziyaretler kapsamında Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret ederek, TSO Başkanı Müfit Göçen ile yatırımcıların sorunlarını masaya yatırdı

Belediye'den Ticaret Odasına Ziyaret
  Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , sürdürdüğü ziyaretler kapsamında Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ' nı ( TSO ) ziyaret ederek , TSO Başkanı Müfit Göçen ile yatırımcıların sorunlarını masaya yatırdı .
Ziyarette , TSO Başkanı Müfit Göçen ve heyeti tarafından karşılanan Başkan Bahçeci , ticaretle uğraşanların ve sanayicilerin sıkıntılarını Başkan Göçen ' den dinledi .
Göçen , özellikle yatırımcıların ve sanayicilerin organize sanayi bölgesinde yıllardır süren sorunları , ildeki işsizlik sorunu ve kalifiye eleman yetersizliği hakkında sıkıntılarını dile getirdi .
Başkan Bahçeci , yatırımcıların bir takım sıkıntılarının olduğunu bildiklerini belirterek , " Organize sanayinin problemleri var . Bu problemler hakkında şehrin yöneticileri ve sanayicilerimiz ile sık sık bir araya geliyoruz . Organize Sanayi Bölgesi ' nin hiç şüphesiz en büyük problemi elektrik . Sanayicilerimizin üretim noktasında en çok kullandıkları ve tükettikleri elektrikte kesintiler ve arızalar olduğu zaman üreticiler büyük sıkıntılar yaşıyor " dedi .
Bozuk yolların da sıkıntılar yarattığını hatırlatan Bahçeci , " Çevre yolumuz , yapılan güzergah değişiklikleri ile artık organize sanayi bölgesine çok yakın bir yerden geçiyor . Özel idaremiz rodmix ve bitümünü karşılayacak , bizde belediye olarak işçiliğini ve yolların yama işlemlerini yapıyoruz . Diğer yol şeridinin yama işlemi de kısa bir süre içerisinde tamamlanacak " şekline konuştu .
Bahçeci konuşmasında , organize sanayi içerisinde ciddi problemlerin olduğuna dikkat çekerek , " Yapılan toplantılarda belediye olarak işçilik ve mıcır malzemesini karşılamayı taahhüt ettik . Organize sanayi ' nin sadece anayolu 67 bin 500 metrekare asfalt gerektiriyor . Bu da yaklaşık 1 milyon 700 bin TL gibi bir maliyet getiriyor . Belediye bütçesi ile bu miktarı karşılamamız mümkün değil . Gerek sayın Valimiz gerekse milletvekillerimizin desteği ile organize sanayi ' nin sıcak asfaltının yapılması konusunda çalışmalarımız sürüyor " ifadelerini kullandı .
Bahçeci , " Organize sanayi hem Valiliğimizin , hem Belediyemizin , hem Ticaret ve Sanayi Odamızın . Yani kısaca Organize Sanayi hepimizin . Bu yüzden şehrimize yeni yatırımcılar kazandırabilmek için Kırşehir olarak hep birlikte hareket edip , bu bölgemize gereken desteği vermemiz gerektiğine inanıyorum " diyerek sözlerine son verdi .
Karşılıklı sorunların tartışılmasının ardından Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , TSO Başkanı Müfit Göçen ve yönetim kurulunun birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesi ile ziyaret sona erdi .