Tatilden Dönen Ailenin Aracı Kanala Uçtu (3)

Adana'da tatilden dönen bir aileyi taşıyan otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek kanala uçtu

Adana'da tatilden dönen bir aileyi taşıyan otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek kanala uçtu. Araçta bulunan aile fertlerinden 11 aylık Emir ile 10 yaşındaki Gamze'nin cesedi 2 kilometre uzakta bulundu. 17 Yaşındaki Sergen ve 16 yaşındaki kardeşi Selcan kazadan sağ kurtulurken baba Ömer Alp (42) olaydan 3 saat sonra akrabaları tarafından olay yerinin yakınlarındaki sazlıkların içinde bulundu.
Kaza, bugün saat 15.30 sularında Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi ile Ali Hocalı köyü arasındaki mevkide meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Adana'nın Karataş ilçesine bağlı Tuzla beldesine tatile giden Alp ailesi fertleri şehre dönerken araç henüz belirlenemeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybederek kanala uçtu. 17 yaşındaki Sergen Alp'in kullandığı iddia edilen araçta bulunan 11 aylık oğlu Emir Alp ile 10 yaşındaki kızı Gamze akıntıya kapılarak kayboldu. Sergen Alp ile
kardeşi 16 yaşındaki Selcan Alp ise canlarını kurtarmayı başardı. Baba Ömer Alp ise olay yeri yakınlarındaki sazlıklarda baygın halde bulundu. Akrabaları tarafından olayın üzerinden yaklaşık 3 saat geçtikten sonra bulunan baba Alp'e jandarma tarafından alkol kontrolü yapıldı. Kazadan yara almadan kurtulan acılı babanın şüpheli olmadığı bildirildi. Talihsiz adam daha sonra Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne giderek sağlık kontrolünden geçti. Olayın şokunu hala atlatamadığı görülen baba, hastane girişinde
yakınlarına sarıldı. Olay yerinde aile fertleri için gözyaşı döküp feryat eden Sevcan Alp ise hastane önünde de sinir krizi geçirdi.
Öte yandan felç olduğu kaydedilen anne Ayten Alp'in (38) tatile giden aile fertlerinin arasında bulunmadığı öğrenildi. Anne Alp, kendi annesinin evinde olduğu için feci kazadan kurtuldu. Olayla ilgi soruşturmanın ise devam ettiği bildirildi.
(HSN-EA-Y)