Fener'in ışığı yetersiz - SPOR

Kanarya, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında bekleneni veremedi



Kanarya, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında bekleneni veremedi

Aykut Kocaman’ın yönetiminde görücüye çıkan Sarı-Lacivertliler, Hollandalı rakibi AZ Alkmaar’a ikinci yarıda yediği gollerle teslim oldu. Yeni transferler de ilk sınavı geçemedi 

Fenerbahçe’den tatsız start... Almanya’nın Köln kentinin ev sahipliğini yaptığı, ETL-DOM Kupası’nde yeni sezonun ilk sınavını veren Kanarya, Hollanda futbolunun güçlü temsilcisi AZ Alkmaar’a ikinci yarıda yediği gollerle teslim oldu. Fırtına ve yağmur nedeniyle yaklaşık 1 saat gecikmeli başlayan karşılaşmada düşük tempo ve az pozisyon vardı.

SEMİH “OFSAYT”A TAKILDI

Yeni patron Kocaman, Alex’in yokluğunda, Brezilyalı yıldızın bölgesinde görev verdiği Emre’den verim alamadı. Emre’nin yerine giren Stoch da etkisiz kaldı. İlk yarının sonunda Semih’in attığı gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Kanarya, cumartesi günü, Köln-Anderlecht maçının kaybedeniyle üçüncülük için karşılaşacak. 

Fener’e gideceğime CSKA’da kalırım!

Fenerbahçe’nin transfer listesindeki isimlerden Krasiç, Rus basınına şok bir açıklama yaptı. Sırp yıldız, “Türkiye’ye gidecek misin?” şeklindeki bir soruya, “Beni isteyen çok kulüp var ama Fenerbahçe’ye gideceğime CSKA’da kalırım” karşılığını verdi.  

Zamana ihtiyacımız var

Kanarya’nın yeni hocası Aykut Kocaman, aldıkları skorun kendisi için çok önemli olmadığını söyledi. Kocaman, “Kısa bir çalışma döneminin ardından maça çıktık. Kondisyonumuz henüz istenilen seviyede değil. İlk yarıdaki mücadelemizi, ikinci yarıda sürdüremedik. Takım henüz oturmadığı için, özellikle hücumda sıkıntılar yaşıyoruz. Son vuruşlarda da etkili değildik. Kısaca, zamana ihtiyacımız var. Genel gidişattan memnun olduğumu söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

 

Star Gazete