Malatya esnafına 'fuar ve festivallerde kayısı ikram edin' çağrısı

Malatya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri ve Fuarcılık Hizmetleri Genel Müdürü Murat Nalçacı, kentin dünyaca ünlü kayısısını tanıtmak için esnaflar

  Malatya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri ve Fuarcılık Hizmetleri Genel Müdürü Murat Nalçacı , kentin dünyaca ünlü kayısısını tanıtmak için esnafların harekete geçmesi gerektiğini belirterek , " Fuar ve Kayısı Festivalinde misafirlerinize ikramınız kayısı olsun . " dedi .

Nalçacı , esnaflara çağrı yaparak , kayısı için yapılan bu öneriyi ciddiye almaları gerektiğini söyledi . Esnaflara yapılan bu çağrıdaki amacın kayısıyı tanıtmak olduğunu ifade eden Nalçacı , şunları kaydetti : " Malatya ' ya ilk defa gelen insanlar her yerde kayısı göreceğini düşünüyor . Gelin Fuar ve Festival süresince , dükkanınızın önünde geçen , sizlere müşteri olarak gelenlere kayısı ikram edelim . Misafirlerinize ikramınızı kayısı olsun . İster Malatya ' ya dışarıdan gelen misafirlerimiz , isterse Malatya ' da yaşayan vatandaşlarımız olsun , ayırt etmeden bu işi yapalım . Eminim hem sizlere , hem bizlere hem de kayısının en iyi şekilde tanıtılmasına vesile olacağız . "