Adana'da Minibüs İş Yerine Girdi: 3'ü Ağır 10 Yaralı

Adana'da şehir içi yolcu taşıyan minibüs, bir iş yerine girdi

  Adana ' da şehir içi yolcu taşıyan minibüs , bir iş yerine girdi . Kazada , 3 ' ü ağır toplam 10 kişi yaralandı . SBS sınavına gireceği öğrenilen ancak yaralı babasını bırakmak istemeyen genç kız , polis ekipleri tarafından ikna edilerek okula götürüldü .
Edinilen bilgiye göre kaza , saat 09 . 00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Abidin Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi . Şehir içi yolcu taşıyan A . T . yönetimindeki Yeşilevler hattında çalışan 01 M 0337 plakalı minibüs , içindeki yolcularla birlikte kaldırıma çıkarak cadde üzerindeki unlu mamul satışı yapılan dükkana girdi . İş yerinin ön kısmında alışveriş yapan vatandaşlar , minibüs ile tezgah arasında sıkıştı . Feci kazada 3 ' ü ağır 10 kişi yaralandı . Yaralılar , olay yerine gelen 5 ambulansla Adana Devlet
Hastanesi ve Numune Hastanesi ' ne kaldırarak tedavi altına alındı . Minibüs ile tezgah arasında sıkışan 3 yaralının kan kaybettikleri ve sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi .
Öte yandan , babası Ahmet Ayyıldız ile birlikte SBS sınavına gitmek için Yeşilevler minibüsüne binen Ayşe Ayyıldız , kazada hafif şekilde yaralandı . Kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamayan genç öğrenci , polis ve çevredeki esnaf tarafından sakinleştirildi . Hafif yaralanan babasını bırakıp sınava gitmek istemeyen genç kızı , polis ekipleri " Sınavdan çıktığında baban senin yanında olacak . Babanın bir şeyi yok . Baban senin canın olabilir ama bu sınav da senin geleceğin . Sınava girmek zorundasın " diyerek
ikna etti . Ayşe Ayyıldız , SBS sınavına polis ekipleri tarafından gözyaşları içinde götürüldü .
Kızını sınava götürürken kaza geçiren Ahmet Ayyıldız ise olay yerinde çocuklarını arayarak sitemde bulundu . Ayyıldız , çocuklarına , " Kaza geçirdik , 1 saattir neredesiniz . Sizi bekliyoruz " dedi .
İş yerinde de büyük çaplı maddi hasara yol açan kazayla ilgili soruşturma sürüyor .