Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri'nin temeli atılacak

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Denizciler beldesinde Tosyalı Holding tarafından yaptırılacak Hacı Pervin Tosyalı Sağlık Evleri'nin temeli bakanlar

  Hatay ' ın İskenderun ilçesine bağlı Denizciler beldesinde Tosyalı Holding tarafından yaptırılacak Hacı Pervin Tosyalı Sağlık Evleri ' nin temeli bakanların da katılacağı bir törenle atılacak .

Tosyalı Holding tarafından bir yılda tamamlanması planlanan , 4 milyon liraya mal olacak Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri ' nin temeli 4 Temmuz Pazar günü saat 11 . 00 ' de Tosçelik Fen Lisesi karşısındaki alanda törenle atılacak . Törene Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf , Adalet Bakanı Sadullah Ergin , Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ' ın da katılacağı belirtildi .

Kimsesiz çocukların barınması , yetişmesi ve korunması için bakanlığın geliştirdiği Sevgi Evleri Projesi ' ni İskenderun ' da üstlendiklerini vurgulayan hayırsever işadamı Fuat Tosyalı , " Sanayi alanında yakaladığımız başarıyı sosyal sorumluluk hizmet alanında göstermeye devam ediyoruz . Mimari açıdan şehrimizin girişine yaraşır bir proje ortaya koyacağız . Ortalama bir yılda tamamlamayı planlıyoruz . 0-6 ve 6-12 yaş arasındaki kimsesiz çocuklar için ev ortamında büyüyecekleri 10 villalık ve ortalama 100 çocuğun bakımının üstlenileceği bir proje planlanmıştır . " dedi .