Köprüde Büyük Tehlike

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Fatsa-Kumru-Korgan kara yolundan 3 köyün ulaşımını sağlayan köprünün yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu bildirildi

Köprüde Büyük Tehlike
  Ordu ' nun Fatsa ilçesinde Fatsa-Kumru-Korgan kara yolundan 3 köyün ulaşımını sağlayan köprünün yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu bildirildi . Köprünün Bozdağı , Hıdırbeyli ve Yukarıardıç köylerinin yanı sıra Çerkezdağı ve Duayerine hizmet ettiğini belirten Hıdırbeyli Köyü Muhtarı Kemal Şahin , " Bu yol aynı zamanda eski Korgan yoluna çıkıyor . Köprünün yan kelebekleri uçtu . 2007 yılında yapılması için dilekçe verdim . 2008 yılında programa alındı , ödeneği de geldi , fakat yapılmadı . 2008 yılında yeniden dilekçe verdim . Ben dilekçe yazmaktan bıktım , ilgililer dilekçe almaktan bıkmadı . Her sene dilekçe veriyorum . Bugüne kadar hiçbir işlem yapılmadı . Daha önceden de köprünün ayağı alt taraftan oyulmuştu , uçuyordu . Gazetelerde ve televizyonlarda haber yapıldıktan bir sene sonra 60 metre set yapıldı ve köprünün ayak kısmı kurtuldu . Ama yan tarafları ne zaman yapılacak bilmiyorum " dedi .

" SEL GELİRSE KÖPRÜ YIKILIR "
Muhtemel bir selde bu köprünün yıkılabileceğini ifade eden Hıdırbeyli Köyü Muhtarı Kemal Şahin , " Burası 1982 yılında komple uçmuştu ama yapılmıştı . Şimdi tekrar aynı şekilde oldu . Köprü gitti gidecek . Geçen yıl tekrar müracaat ettik . 2010 yılı programına alınması için 2009 yılında yine müracaat yaptık . Yine bir ses yok . Bu köprü için 2006 yılında dilekçe vermeye başladım , her yıl dilekçe vermeye devam ediyorum . Bu köprü sel olmadan yapılırsa ben de rahat ederim , ilgili kurumlar da rahat eder . Ama bir sel gelir de bu köprü yıkılırsa hele de üzerinden bir araç geçerken yıkılırsa o zaman bunun hesabını kim verir ben bilemem " diye konuştu .