Öngel: Hizmetlerimizi halkın isteğine göre yapıyoruz

Mersini'nin Silifke ilçesi Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, halkın önceliğini dikkate alarak yürüttükleri hizmetlerde vatandaşların büyük desteğini

  Mersini ' nin Silifke ilçesi Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel , halkın önceliğini dikkate alarak yürüttükleri hizmetlerde vatandaşların büyük desteğini gördüklerini söyledi .

Şehir merkezinde ve mahallelerdeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Öngel , daha sonra mahalle sakinleri ile bir araya geldi . Yapılan hizmetler hakkında halka bilgi veren Başkan Öngel , belediye ekiplerinin Göksu Mahallesi Keklik Anıtı arkasında bulunan semtte kaldırım düzenleme , parke taşı döşeme ve mevcut parklarda yenileme , Atik Mahallesi Değirmen arkasında yağmur suyu drenaj ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını sürdüğünü aktardı .

Atik Mahallesi Zirai Donatım civarında asfaltlama yaptıklarını ifade eden Öngel , Mukaddem Mahallesi Çolakkadir semtinde taş duvar , Sayağzı Mahallesi Kızılbucak mevkiinde köprü , Göksu Mahallesi ' nde bulunan parklarda ve orta refüjlerde bulunan çiçek , ağaç ve bitkilerde bakım ve temizliğin sürdüğünü dile getirdi .

Başkan Öngel , " Belediye olarak sürdürdüğümüz tüm hizmetler halkımızın istekleri doğrultusundadır . Onların öncelikleri bizim de önceliğimiz olmuştur . Amaç , vatandaşlarımızın ihtiyacı olan hizmetleri sunarak mutlu olmalarını sağlamaktır . Mahallelerimizin daha yaşanabilir bir konuma gelmesinden hepimiz sevinç duyarız . Yapılan hizmetlerde vatandaşlarımızın büyük bir desteğini aldık . Bizlerde çalışma tempomuzu artırarak halkımızın teveccühüne layık olmaya çalışacağız . " dedi .