Türk Eğitim-sen Kuruluşunun 18. Yılını Kutluyor

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, "Eğitim çalışanlarının; haklı, onurlu, çalışkan, üreten seviyeli, dik duruşlu sendikası Türk Eğitim-Sen'in kuruluşunun 18

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, "Eğitim çalışanlarının; haklı, onurlu, çalışkan, üreten seviyeli, dik duruşlu sendikası Türk Eğitim-Sen'in kuruluşunun 18. yılına ulaşmasının mutluluğunu ve haklı gururunu yaşamaktayız. " dedi.
Türk Eğitim-Sen'in kuruluşunun 18. yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yapan Şube Başkanı Mustafa Uğur, kuruluşlarının ardından geçen 18 yıl içerisinde; siyasi iradelere karşı boyun eğmeyen, üyelerinin hak ve menfaatleri uğrunda gereken tüm haklı mücadeleyi gösterdiklerini kaydetti. Türk Eğitim-Sen'in, başarısını ve gücünü her zaman üyelerinden aldığını belirten Uğur, sendikalarının 18 yıldır başta memurların temel sorunları olmak üzere, temsil ettiği eğitim iş kolunda da ülke genelinde eğitimim her alanına çözüm aradığını ve görüş ve düşüncesiyle katkı sağladığını vurguladı. Uğur, " 1992 yılında başlattığı slogan olan "Türkiye Sevdamız Ekmek İçin Kavgamız" diyerek yola çıkan sendikamız üyelerimizin bizlere verdiği samimi destek ve katkılar , halkımızın sendikamıza olan pozitif yaklaşımları bizlere sevindirici gelişmeler yaşatmış, Sendikamıza olan güven ve beklentiler ile beraberde de işimizin çok ,yükümüzün ağır olduğunun mesajı verilmiştir. Bizim cephemizden saydığımız gelişmeler yaşanırken, Diğer taraftan Türk Eğitim-Sen'in haklı başarısını kıskanarak sendikacılığı; "iftira, yandaş kayırmacılığı, siyasi iradenin sesi" olarak tanımlayan kimi sendikalar ise sendikacılığın gelişimine katkı yapmaktan çok sendikacılığı baltalamak ve eğitim çalışanlarının gözündeki temiz sendikacılık anlayışını yok etmek şeklinde yollarına devam ederken, Türk Eğitim-Sen iktidarla büyüyen sözde sendikaları ve gerçek yüzlerini deşifre etmekle beraber, bu anlayışında büyümemesi için mücadelesini sürdürmekte ve gereğini yapmaktadır" dedi.