Başkan Günaydın: Gül festivalini gelecek yıl daha geniş yapacağız

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, geçen hafta yapılan Gül ve Halı Festivali'nin amacına ulaştığını, yöre halkının bir yıllık stresten kurt

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, geçen hafta yapılan Gül ve Halı Festivali'nin amacına ulaştığını, yöre halkının bir yıllık stresten kurtularak moral depoladığını söyledi.

Günaydın, "Isparta'da düzenlemiş olduğumuz Gül Festivali'nin zamanlaması gül sezonuna denk gelmiştir. Baharın bittiği ve yaz ayının başladığı ve her tarafı gül kokularının sardığı bir dönemde festival düzenlemekteyiz. Festivallerle ürünlerimizi Türkiye, dünyaya duyuruyoruz." dedi.

Gelecek yıl yapılacak festivali daha da genişletmeyi düşündüklerini belirten Günaydın, kamu, kurum ve kuruluşları ve üniversite ile bir araya gelerek yeni hedefler belirleyeceklerini kaydetti

Günaydın, "İlin kalkınması noktasında sempozyumlar, panellerle birlikte Türkiye'nin ve dünyanın değişik ülkelerinden işadamlarını davet edeceğiz. Ispartalı esnaf ve iş adamlarımızın karşılıklı iş bağlantıları yapabilecekleri ortamı sağlayacağız." diye konuştu.