Chp Seyhan İlçe Başkanı Vedat Karasaç: 'Artık Halkımızla İktidara Yürüyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanı Vedat Karasaç, özlemini çektikleri bir işleyişe ve çalışma anlayışına bu dönemde tanık olduklarını belirterek, "Artık halkımızla el ele iktidara koşuyoruz" dedi

Chp Seyhan İlçe Başkanı Vedat Karasaç: 'Artık Halkımızla İktidara Yürüyoruz'
  Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Seyhan İlçe Başkanı Vedat Karasaç , özlemini çektikleri bir işleyişe ve çalışma anlayışına bu dönemde tanık olduklarını belirterek , " Artık halkımızla el ele iktidara koşuyoruz " dedi .
CHP Çukurova İlçe Kadın Kolu Başkanı Zuhal Kuleaşan ve yönetim kurulu üyelerini Seyhan İlçe Kadın Kolu Başkanı Aygül Seçginok ve kadın kolu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ağırlayan Seyhan İlçe Başkanı Vedat Karasaç , özlemini çektikleri bir işleyişe ve çalışma anlayışına bu dönemde tanık olduklarını söyledi .
Parti örgütlerinin bütünsellik ve uyum içinde çalışmasının başarıyı getirdiğini ifade eden Karasaç , seçildikleri günden beri bir çok başarılı çalışma ve etkinlik gerçekleştirdiklerini , hepsinde de kadın ve gençlik kollarının büyük emeği bulunduğunu söyledi . CHP Seyhan İlçe Başkanı Vedat Karasaç , sözlerini şöyle sürdürdü :
" Örgütlü dayanışma ve çalışma asıl budur diye düşünüyorum . Partimizin iktidar yürüyüşüne ivme kazandıran Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ' nun dediği gibi , artık halkımızla el ele iktidara koşuyoruz . Esen rüzgara güç katıyoruz , katmaya da devam edeceğiz . Özelikle kadın kollarımızın inançlı ve fedakar çalışmaları ana kademelere güç katıyor . Partimizin yüzde 40 civarında oy alarak iktidar olacağı belirtiliyor . Bizler Adana örgütleri olarak , bu çalışmalarımızı daha da geliştirip Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy oranıyla partimizi iktidar yolunda güçlendireceğiz . Sizlerle arkamıza bakmadan yürüyoruz , iktidara koşuyoruz . "