Nevin Gökçek: 'Anneler Günü'nün En Güzel Hediyesi Annenin Gönlünü Hoş Tutmak'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, Anneler Günü'nün en güzel hediyesinin annenin gönlünü hoş tutmak olduğunu belirtirken, bir kızı olmasını çok istediğini söyledi.

Anneler Günü için İHA'ya açıklamalarda bulunan Nevin Gökçek, ''Keşke bir kızım olsaydı'' dedi. Anne ve babanın maddi durumu iyi ise çok çocuk yapması gerektiğini savunan Gökçek, "Annem bir çocuk yapmam için ısrar etti ama annemi dinlemedim, hata ettim" diye konuştu.
Anneliğin bambaşka bir hissiyat, sevgi olduğunu vurgulayan Nevin Gökçek, iki evlada sahip olduktan sonra annesine olan sevgisinin, saygısının daha çok arttığını söyledi. Evladın ilmek ilmek işlendiğini dile getiren Gökçek, oğulları Ahmet ve Osman'dan aldığı en güzel hediyenin Anneler Günü için kendisine yazdıkları mektuplar ve çizdikleri resimler olduğunu belirtti. Biri spor kulübü başkanı, diğeri ise özel bir kanalın müdürü olan oğulları için hayal ettiği farklı meslekler olduğunu anlatan Gökçek,
"Oğullarımın bilim adamı olmasını isterdim" dedi.
Eşi Melih Gökçek ile çocuklar yüzünden bir kez tartıştığını dile getiren Nevin Gökçek, "Osman küçükken çok yemek yediriyordum. Melih Bey de, 'yeter çocuğa bu kadar zulüm etme' diye bana bağırmıştı. Ama ana yüreği dayanmıyor işte" diye konuştu.
Çocuklarına karşı kendisinin daha disiplinli olduğunu belirten Gökçek, "Melih Bey daha large. Ancak onun da görünmeyen bir otoritesi var" dedi. "Çocuklarım beni sevgisiz bırakırlarsa yaşayamam" diyen Nevin Gökçek, anne ve babasını sevgisiz, ilgisiz bırakanlara lanet okudu. Gökçek, Anneler Günü'nün en güzel hediyesinin ise annenin gönlünü hoş tutmak olduğunu söyledi.