Kaymakam Sandıkçı:Karşılıksız sevmenin en güzel örneklerini anneler verir

Dörtyol Kaymakamı Hayri Sandıkçı, 9 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, varlıklarını borçlu oldukları sevgi, şefkat ve sabrın eşsiz ti

Dörtyol Kaymakamı Hayri Sandıkçı, 9 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, varlıklarını borçlu oldukları sevgi, şefkat ve sabrın eşsiz timsalleri olan annelerin üzerlerindeki emeklerinin ne denli büyük olduğunu herkesin bilmesi gerektiğini ifade etti.

Fedakâr annelerin sadece bugünle sınırlı bir şekilde hatırlanmaması gerektiğini belirten Kaymakam Sandıkçı, şunları kaydetti: Annelerimize yılın her gününde hak ettikleri saygı, sevgi, iltifat ve güler yüz fazlasıyla gösterilerek hayır duaları alınmalı. Kırıcı ve incitici tavır ve davranıştan mutlaka uzak durulmalıdır. Karşılıksız sevmenin en güzel örneklerini veren annelerimizdir. Annelerimiz aynı zamanda geleceğimizin teminatı, milletimizin maddi varlığının güvencesi, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin de en önemli manevi kaynaklarıdır. Hayatımız boyunca vazgeçmediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimizin bizlere verdiği yüce değerleri bizler de çocuklarımıza aktarabilmeliyiz."

Kaymakam Sandıkçı, dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren annelerin gününü kutladığını söyledi.