Biyoloji Bilgi Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Hediyeleri Verildi

Adıyaman Bilgi Anadolu Lisesi Biyoloji Kulübü tarafından düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

İlköğretim 7 ve 8. sınıflararası il genelinde düzenlenen Biyoloji bilgi yarışmasında birinci olan öğrencilere hediyeleri, okul müdürlerine ise plaketleri verildi. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Vali Ramazan Sodan, Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse ve okul müdürleri katıldı.
Yarışmada birinci olan Yavuz Selim İlköğretim Okulu Öğrencisi Tuğçe Çalışkan'a ödül olarak Bilgi Anadolu Lisesi tarafından dizüstü bilgisayar, plaket ve biyoloji atlası hediye edilirken, ikinci olan İMKB İlköğretim Okulu Öğrencisi Rojda Ersönmeze ve üçüncü olan Cengiz Topel İlköğretim Okulu Öğrencisi Abdullah Avcıya dijital fotoğraf makinesi, plaket ve biyoloji atlası hediye edildi.
Yarışmanın hazırlanmasında başarılı bir şekilde yürütülmesinde ve değerlendirilmesine katkı sağlayan Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Tanrıverdi, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Abdulkerim Işık, Hüsnü Özyeğin Lisesi Müdürü ve Biyoloji Öğretmeni Muharrem Aytekin, Fen Bilgisi Biyoloji Öğretmeni Murat Artan'a İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse tarafından plaket verildi.
Törende konuşan Vali Ramazan Sodan, düzenli ve başarılı çalışmanın başarıyı getireceğini kaydederek, "Bu başarılar daha büyük başarılara ön ayak olacaktır. Öğrencilerin bu gibi yarışmalara katılmaları halinde daha başarılı olacaklarını umut ediyorum. Başarılı olmak için eğitime verilen önemin daha da artması gerekmektedir" dedi.
Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, bu yarışmaların ilköğretim çağındaki çocuklara yararlı olacağını vurgulayarak, yarışmaya emeği geçenlere teşekkür etti.