Antalyaspor'da sezon sonu 21 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor'da sezon sonu 21 futbolcunun sözleşmesi sona erecek. Antalyaspor'u küme düşme tehlikesini büyük ölçüde

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor'da sezon sonu 21 futbolcunun sözleşmesi sona erecek. Antalyaspor'u küme düşme tehlikesini büyük ölçüde hisseden Diyarbakırspor 18 futbolcusuyla takip ediyor.

Süper Lig'de bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla 43 puanla 9'ncu sıraya çıkan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ve Galatasaray gibi zorlu rakipler karşısında aldığı başarılı sonuçlarla ligde adından söz ettiren kırmızı - beyazlı ekipte sezon sonu itibarıyla 21 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Ligin sonlarına yaklaşıldıkça transfer kulislerinin başladığı bugünlerde de sözleşmesi sona eren futbolcuların başka takımlarla da temasa geçtiği basında yeralayır.

Antalyasporlu yöneticilerin 21 futbolcuyla masaya oturacak olması ise yöneticileri bir hayli zorlayacağa benziyor. Ligin 34'ncü haftası itibarıyla Antalyaspor'da sözleşmesi sona erecek oyuncuların isimleri şu şekilde;

Ali Zitouni, Ertuğrul Arslan, Fatih Ceylan, Gürhan Gürsoy, Hakan Özmert, Hasan Sönmez, Kerim Zengin, Korhan Öztürk, Necati Ateş, Orhan Ak, Ömer Çatkıç, Polat Keser, Radoslav Batak, Sedat Ağçay, Şenol Can, Vahap Işık, Veysel Cihan ve Yalçın Ayhan.

Sezon başında ve ara transferde kiralık olarak gelen ve sözleşmeleri sezon sonu itibarıyla bitecek oyuncuların ise Erhan Güven, Michael Jedinak ve Tita olduğu belirtildi.

Turkcell Süper Lig'de fazla oyuncularının sözleşmeleri bitecek olan kulüpler arasında ise bu sezon adından fazlasıyla söz edilen ve ligde kalması adeta imkansız hale gelen Diyarbakırspor'da 18 futbolcunun, Ankaragücü'nde 13, Sivasspor'da 10, Manisaspor'da ise 8 futbolcunun sözleşmeleri sona erecek.