Erdoğan'a Müsiad Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği Payesi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği'ne kabul edildiği bildirildi.

  Milletvekili Erdoğan , kendisi için büyük bir sürpriz olan haberi , MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Sadullah Tayşi ' den öğrendi . Tayşi , Erdoğan ' ın Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği ' ne seçilmesiyle ile ilgili bilgi verirken , " AK Parti Gaziantep Milletvekilimiz ve Kadim başkanımız Mehmet Erdoğan bey , MÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği ' ne seçildi . Kendisini tebrik ediyorum " ifadelerini kullandı .
Kendisine verilen payeyi öğrenen Erdoğan , 1998-99 ve 2000-2005 yıllarında 5 dönem MÜSİAD camiasına hizmet etmek kadar güzel ve onurlu bir görev aldığını hatırlattı . Çok duygulandığını , büyük onur duyduğunu ifade eden Erdoğan , " Böyle güzel bir derneğin yüksek istişare heyetine kabul görmeleri , layık görmeleri , benim için duyguların en büyüğü , onurların en büyüğüdür . Beş yıl aradan sonra bizi arasında görmek istiyorsa , sizlerle beraber olmak onurların en büyüğüdür . Bu derneğin üyelerine tek tek teşekkür ediyorum . Bu payeyi bana hepiniz verdiniz " dedi .