'Bursaspor her sene şampiyon olacak diye birşey yok'

Bursa Anadolu Erkek Lisesi'nin 127. pilav gününe katılan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, 'Bursaspor her sene şampiyon olacak diye birşey yok, buna söz veremem, çünkü söz verenl...

 

Bursa Anadolu Erkek Lisesi ' nin 127 . pilav gününe katılan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı , " Bursaspor her sene şampiyon olacak diye birşey yok , buna söz veremem , çünkü söz verenleri de gördük " diyerek Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım ' a göndermede bulundu .

Anadolu Erkek Lisesi ' nde düzenlenen pilav gününe Vali Şahabettin Harput ' un yanı sıra , Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı , eski mezunlar ve çok sayıda davetli katıldı . Etkinliğe gelen eski mezunlardan yaptıkları konuşmalarda anılarını anlatıp , bu okuldan mezun olmanın gururunu yaşadıklarını söylediler . Konuşmaların ardından Vali Şahabettin Harput , yeni mezun olanlara diplomalarını takdim etti . Anadolu Erkek Lisesi öğrencilerinin halk oyunları gösterisinin ardından pilav dağıtımı yapıldı .
Pilav günene katılan Vali Şahabettin Harput , okulun ülkeye bir asırlık değerler kazandırdığını belirterek , " Keşke bende buradan mezun olsaydım . Okullar bir ayrıcılıktır . Bu ayrıcılığın kazandırılması ve devam ettirilebilmesi gibi güzel birşey yoktur . Burada olduğum için çok mutluyum . " dedi .
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı da , kentin her yerinde Bursaspor bayrakları ve şampiyonluğu anımsatan pankartlarla karşılaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken , " Heryerde şampiyon Bursaspor yazısını görüyoruz , bunları görünce gururlanıyorum . Bundan gururlanmamak mümkün değil . Tabi tek ben değil , bütün Bursalılar bundan gurur duyuyor . " dedi .
Bursaspor olarak şampiyonluğa daha önce ulaşmaları gerektiğine dikkat çeken İbrahim Yazıcı , sözlerini ; " Ama nasip bugüneymiş . Şimdi yükümüz daha çok ağırlaştı , bu yükü ben tek sırtlayamam . Artık tüm şehir klübe sahip çıkmalıdır . Bursaspor artık bir zirve ve kent takımı olmalı . " şeklinde sürdürdü .
Tüm Bursa ' nın kulübe sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı , " Tabii bu demek değildir ki her sene Bursapor şampiyon olacak , buna söz veremem , söz verenleri de gördük " diye konuşarak , 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü vermesine rağmen son maçta Trabzonspor ile kendi sahasında 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu Bursaspor ' a kaptıran Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ' a da göndermede bulundu .


( CİHAN )

Zaman