PAC-MAN 30. Yıl Dönümü Google anasayfasında yer alıyor

PAC-MAN 30. yıl dönümü Google'ın anasayfasına taşındı...PAC-MAN 30. yıl dönümü dolayısıyla yeniden hatırlandı.PAC-MAN 30. yıl dönümü Google'ın anasayfasına taşınarak orta yaş sınıfında tebessüm oluşturdu.

  PAC-MAN 30 . yıl dö ; nü ; mü ; Google ' ın anasayfasına taşındı . . . PAC-MAN 30 . yıl dö ; nü ; mü ; dolayısıyla yeniden hatırlandı . PAC-MAN 30 . yıl dö ; nü ; mü ; Google ' ın anasayfasına taşınarak orta yaş sınıfında tebessü ; m oluşturdu . Gelmiş geç ; miş en bulaşıcı bilgisayar oyunlarından Pac-Man 30 yılı geride bıraktı . PacMan bugü ; n 30 . yaşına bastı . Namco tarafından 1980 ' de geliştirilen PackMan dü ; nyanın en ü ; nlü ; oyunlarından birisi . Google , PacMan ' ın 30 yaşını doldurması sebebiyle logosunu değiştirdi .

Gelmiş geç ; miş en bulaşıcı bilgisayar oyunlarından Pac-Man 30 yılı geride bıraktı . PacMan bugü ; n 30 . yaşına bastı . Namco tarafından 1980 ' de geliştirilen PackMan dü ; nyanın en ü ; nlü ; oyunlarından birisi . Google , PacMan ' ın 30 yaşını doldurması sebebiyle logosunu değiştirdi .

Bilgisayarı olan hemen herkesin hayatında bir kere maruz kaldığı bulaşıcı Pac-Man oyunu 30 yılını doldurdu . Atari oyun konsolları ç ; ağının vazgeç ; ilmez dijital eğlencesinin yıldö ; nü ; mü ; şerefine , Google ' ın logosu bir Pac-Man parkuru haline getirildi .

Google ' ın ana arama sayfasına girenler , klavyelerinin sağ-sol/yukarı-aşağı tuşlarını kullanarak oyunu oynayabiliyor .

Ö ; te yandan eski oyunların yenilenerek yeni nesil oyunculara sunulması furyası Pac-Man ' i de iç ; ine aldı . Oyun geliştirici Namco Bandai yeni bir Pac-Man oyununu duyurmaya hazırlanıyor .

Pac-Man yorumları :

Şimdiye kadar bu oyunu hiç ; gö ; rmediğinize inanmam . START GAME dedikten sonra sarı ağızlı şey , yani pacman ' i siz idare ediyorsunuz oklarla ve hayaletlerden kaç ; ıp geri kalan herşeyi yiyorsunuz işte .

Google ın anasayfasına girdiğinizde karşınıza ne ç ; ıkacak biliyormusunuz?? Pac-Mac oyunu . . Mü ; kemmel bir oyun , bizlere bir anda nostalji yaşattılar . Gerç ; ekten keyifle dü ; şü ; nü ; lmü ; ş bir uygulama . . Tebrikler


30 yıl ö ; nce yaratılan ve birkaç ; kuşağın en ç ; ok tanıdığı oyun haline gelen Pac-Man ' e en bü ; yü ; k doğum gü ; nü ; hediyesi Google ' dan geldi . Logosunu Pac-Man ' in oyun karakterlerinden oluşturan Google , aynı zamanda kullanıcılarına bir de sü ; rpriz yaparak logoya tıklanmasıyla bu oyunu oynama imkanı da verdi . Google ' ın oyunun kurucu olan Namco ile birlikte geliştirdiği Pac-Man oyunu Kuzey Amerika ' da geliştirildi . Proje takımı , bö ; ylesine bir oyunun sorumluluğunun bü ; yü ; k olduğunu ve bunun da bir baskı yarattığını dile getirdi

PAC-MAN OYUNU

Efsane oyunun yapımcısı Namco , doğum gü ; nü ; hazırlıklarına şimdiden başladı . Daha ö ; nce Sonic ve Naughty Dog oyunlarında gö ; rev alan Hirokazu Yasuhara projenin başında yer alıyor . &ldquo ; Takım olarak , onu aramıza dö ; ndü ; rmek iç ; in bir şeyler yapmak zorunda olduğumuzu hissediyoruz . &rdquo ; diye konuşuyor Namco ' nun yö ; neticilerinden Makoto Iwai .

Iwai şö ; yle ekliyor :
&ldquo ; İşte bu yü ; zden başlangıcını verdiğimiz bir projemiz bulunuyor ve Yasuhara da bu işin bir parç ; ası . &rdquo ;

PAC-MAN 30. Yıl Dönümü Google anasayfasında yer alıyor