Aırfel, Mhı Bayi Açılışlarına Hız Veriyor

Sanko Holding şirketlerinden Airfel, 2009 yılında krize rağmen gerçekleştirdiği yeni MHI Bayi açılışlarına bu yıl da hızla devam ediyor

Sanko Holding şirketlerinden Airfel, 2009 yılında krize rağmen gerçekleştirdiği yeni MHI Bayi açılışlarına bu yıl da hızla devam ediyor. Airfel, yılsonuna kadar toplam MHI bayi sayısını 50'ye çıkarmayı hedefliyor.
Isıtma soğutma ve havalandırma sektörünün öncülerinden Airfel, MHI bayilerinin açılışlarına 2010 yılında da devam ediyor. Japon devi Mitsubishi Heavy Industries ile yapmış olduğu anlaşma çerçevesinde bayi ağını hızla güçlendirmeye devam eden Airfel, şu anda 23 olan bayi sayısını, yılsonuna kadar 50'ye çıkarmayı hedefliyor.
Adana'da ADENYA Mühendislik Ltd. Şti.'nin açılışını yapan Airfel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, "Airfel olarak geçtiğimiz yıl Türkiye'nin birçok bölgesinde Mitsubishi Heavy Industries (MHI) bayisi açarak, MHI markalı duvar tipi split ve ticari tip klimaları tüketicilerin beğenisine sunduk" dedi.
Gördükleri ilgiden memnun olduklarını kaydeden Hamut, MHI için 2012 yılına kadar 20 milyon dolarlık marka yatırımı gerçekleştirmeyi düşündüklerini bildirdi.
Türkiye genelinde tek kurumsal kimlikle açılışları yapılan MHI bayilerinde, endüstrinin en tasarruflu ve çevreye duyarlı MHI klimaları Airfel güvencesiyle tüketicilerle buluşuyor. MHI split klimalar çevre dostu, üst segment ve enerji tasarrufu sağlayan ürünler olarak pazarda yer alıyor.