Kocasinan Belediyesi 750 bin liraya 2 iş makinesi satın aldı

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, genişleyen belediye sınırlarındaki iş makinesi ihtiyacını karşılamak üzere araç filosuna yeni eklemel

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, genişleyen belediye sınırlarındaki iş makinesi ihtiyacını karşılamak üzere araç filosuna yeni eklemeler yaptıklarını söyledi.

Geçen ay filoya 9 yeni araç kattıklarını, bugün de 2 aracı daha Kocasinan'ın hizmetine sunduklarını kaydeden Başkan Bekir Yıldız, "Hinterlant kanunuyla beraber Kocasinan Belediyemizin sınırları coğrafi olarak 7 kat büyüdü. Bunun için bizim bol miktarda iş makinesine ihtiyacımız oldu. Bu nedenle araç filomuzu genişletip yeniliyoruz." dedi.

Başkan Bekir Yıldız, "Kocasinan Bölgesi çok genişleyince iş makinelerini, temizlik araçlarına, kamyonlara son derece ihtiyaç vardı. 2 ay kadar önce de 9 iş makinesini filomuza katmıştık. Bunları belirli bir plan çerçevesinde tamamlayıp hizmete sunduk. Hizmet ve bereketini göreceğiz, hayırlı olsun, Allah kazadan saklasın. Bölgemizde açılacak önemli yollarda çalıştırılmak üzere bu iş makinesi ekskavatörü satın aldık. Bunun için 500 bin, alttaki taşıyıcı için de 250 bin olmak üzere toplam 750 bin liralık masrafımız oldu. Bu canavarla bölgemizde bol miktarda yol açacağız. Bilhassa Yamula Barajı kenarındaki Sahil Yolu ve diğer yollarımızda sürekli çalıştıracağız. Güle güle kullanılsın, ağız tadıyla çalışılsın ve üstünden iyi seyir edeceğimiz, rahat geçeceğimiz yollar yapılsın. El birliğiyle Kocasinan'ı güzel yollara kavuşturacağız." şeklinde konuştu.