Doruk'lu Öğrenciler 250 Adet Zeytin Fidanı Diktiler
Özel Doruk İlköğretim Okulu ve TEMA, merkeze bağlı Yuntdağı'nın Şamar köyünde 250 adet zeytin fidanı dikerek, çevresini telle çevirdi.

Çevre Kulübü Rehber öğretmeni ve Matematik Öğretmeni Bedriye Yıldırım yaptığı açıklamada , " Okulumuz öğrencileri büyük bir coşku ile zeytin fidanı dikti . Her yıl gerçekleştirilen bir köye zeytin fidanı dikme faaliyeti okulumuzun geleneksel çalışmalarından biridir . Bu etkinliğimiz ile hem Şamar köyünde okuyan öğrencilerimizin eğitim masraflarına katkı sağladık hem de öğrencilerimize proje geliştirme bilinci kazandırdık " dedi .
Doruk İlköğretim Okul Müdürü Vedat Talan da , " Okulumuzdaki tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımlarıyla sağlanan fidan dikimine TEMA , İl Özel İdare ve Şamar köyü halkı destek vermiştir . Güzel ülkemizi ağaçlandırmanın yanı sıra bu ağaçların gelirinin öğrencilerin eğitim hayatına harcanacak olması bizim için ayrı bir mutluluktur . Emeği geçen herkese teşekkür ederim " diye konuştu .
