Denizli'de Sağıklı Yaşam Ve Gençlik Yürüyüşü Yapıldı (fotoğraflı) Denizli

-DENİZLİ'DE SAĞIKLI YAŞAM VE GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI (FOTOĞRAFLI) DENİZLİ (A.A) - 16.05.2010 - DENİZLİ'NİN KIZILCABÖLÜK BELDESİNDE, 24 KİLOMETRELİK

 

-DENİZLİ ' DE SAĞIKLI YAŞAM VE GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

( FOTOĞRAFLI )

DENİZLİ ( A . A ) - 16 . 05 . 2010 - Denizli ' nin Kızılcabölük beldesinde , 24 kilometrelik Sağlıklı Yaşam ve Gençlik Yürüyüşü düzenlendi .

Kızılcabölük Vakfı tarafından organize edilen ve belde meydanında başlayan 14 . Kızılcabölük-Denizli Sağlıklı Yaşam ve Gençlik Yürüyüşü , Çamlık Parkı ' nda son buldu .

Yürüyüşe MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan , Denizli ' nin eski belediye başkanı Ali Marım , Kızılcabölük Belediye Başkanı A . Kadir Uslu ' nun da aralarında yer aldığı yaklaşık bin 500 kişi katıldı .

Kızılcabölük Belediye Başkanı Uslu , ' Tamamen doğa ile iç içe yapılan yürüyüşü geleneksel hale getirdik . Kızılcabölük ' teki Afrodisias ile Pamukkale ' deki Hierapolis arasında en kısa yol olması sebebiyle tarih içinde de sıkça kullanılan bu güzergahın turizm amacıyla yeniden gündeme alınması ve ülke turizmine kazandırılması için mücadele veriyoruz ' dedi .

Kızılcabölük-Denizli yürüyüşünde , katılımcıların sağlık sorunları için ambulans , güzergah boyunca seyir halinde hazır bulunurken , güvenlik konusunda sıkıntı yaşanmaması için yol boyunca jandarma ekipleri de görev aldı .

Belediye tarafından hazırlanan mola merkezinde katılımcılara çay , kahve , köfte ve yemek ikramında bulunuldu .

( AY-BAH-GKH )

16 . 05 . 2010 14 : 12 : 14