TP'li Ateş: Tsunami gibi dipten ve derinden sessiz bir şekilde geliyoruz

Türkiye Partisi(TP) Samsun Kadın Kolları Başkanı Filiz Ateş, partilerinin Mevlana partisi olduğunu ve Tsunami gibi dipten ve derinden sessiz bir şekil

Türkiye Partisi(TP) Samsun Kadın Kolları Başkanı Filiz Ateş, partilerinin Mevlana partisi olduğunu ve Tsunami gibi dipten ve derinden sessiz bir şekilde iktidara yürüdüklerini söyledi.

TP İl binasında İl Kadın Kolları ve İlçe Kadın Kolları yönetimi ile bir araya gelen Samsun Kadın Kolları Başkanı Filiz Ateş, açıklamalarda bulundu. Parti vizyonu ve çalışmaları hakkında bilgi veren Ateş: "Bende varım diyen kadromuz, kattığınız her düşüncede programımızdır diyoruz. Bizim partimizde kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur. İnsanların bulunduğu makamlar bir güç ve rant etme aracı olarak kullanılamaz. Tam tersine sorumluluk alanını belirler. " dedi.

Mutlaka herkesin fikrini özgürce söyleyeceğini ve paylaşacağını belirten Filiz Ateş: "Halk için, halkın menfaatleri ve çıkarları için en uygunu ne ise onu uygulayacağız. Dışarıda da ülkenin menfaat ve çıkarları için en uygun neyse o uygulanacak. Türkiye Partisi her kesimi kucaklayan her kesimden insanı çatısı altında barındıran bir partidir." diye konuştu.

Ülkenin şuanda en önemli sorununun ekonomi olduğunu belirten Ateş şunları söyledi: "Ekonomik sorunlarla mücadele etmemiz gerekiyor. Biran önce ekonomik alanda, halkın refahını düşünerek hareket etmemiz gerekiyor. Şuanda mevcut iktidarı da bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.Türkiye Partisi bir Mevlana partisidir. Birliği beraberliği sevgiyi hoşgörüyü ön planda tutan bir Mevlana partisidir. Bizler diyoruz ki, "Ne olursan ol, gel" yeter ki Türkiye'yi düşünen bu ülkenin vatandaşı ol. Biz Tsunami gibi dipten ve derinden sessiz bir şekilde geliyoruz. Büyük bir süpriz yapabiliriz."