Testi kebaplı Anneler Günü kutlaması

Yozgat Hizmet İş Sendikası Kadın Komite Başkanlığı üyeleri anneler gününü testi kebabıyla kutladı.

Yozgat Hizmet İş Sendikası Kadın Komite Başkanlı

Yozgat Hizmet İş Sendikası Kadın Komite Başkanlığı üyeleri anneler gününü testi kebabıyla kutladı.

Yozgat Hizmet İş Sendikası Kadın Komite Başkanlığı üyeleri anneler günü nedeniyle bir öğle yemeğinde araya geldiler.

Yozgat Çapanoğlu Kent Parkında düzenlenen yemek ve eğlence programına Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve eşi Neriman Başer, Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, Hizmet İş Sendikası Kadın Komiteleri Genel Başkanı Emel Ünal Kılıç,Yozgat Şube Başkanı Fatma Doğan ve üyeler katıldı.

Yozgat Hizmet İş Sendikası Kadın Komisyonu Başkanı Fatma Doğan yemek öncesi yaptığı konuşmasında anneler günü dolayısıyla böyle bir program tertip ettiklerini belirterek," Bugün il genelindeki üyelerimizle bir aradayız. Bu etkinliklerimizi önümüzdeki yıllarda kapsamını genişleterek sürdüreceğiz dedi.

Hizmet İş Kadın Komiteleri Genel Başkanı Emel Ünal Kılıç'ta Yozgat'ta üyelerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Kılıç," 4 yılı aşkın bir süredir komisyonumuz faaliyetlerini sürdürüyor. Bu çalışmalarımızda kadın üyelerimiz sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunarak başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yozgat'ın yöresel yemeği olan Testi Kebabının testisini Belediye Başkanı Yusuf Başer ve Hizmet İş Sendikası Kadın Komiteleri Genel Başkanı Emel Ünal Kılıç kırarak 2011 yılı için dilek tuttular.