Market Hırsızlığı Zanlıları Yakalandı

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube'de görev yapan huzur timleri İzmir ve Manisa'da şubeleri bulunan bir mağazayı kendisine hedef seçerek hırsızlık yapan zanlıyı yakaladı.

Hep aynı alışveriş mağazasını seçerek çeşitli ürünler çalan zanlıyı yakalamak için çalışma başlatan huzur timi ekipleri mağazanın güvenlik kamerası kayıtlarından zanlının kimliğini belirledi. Mağazalardaki hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin 16 adet hırsızlık ve bir kez de uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından poliste kaydı bulunan Y.Ç.(31) isimli şahsın olduğunu belirleyen ekipler zanlıyı yakalamak için harekete geçti. Yapılan çalışmalar neticesinde zanlı Y.Ç. Hatay Betonyol girişinde
yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada zanlının aynı mağazaya ait İzmir ve Manisa'da bulunan 7 şubesinden, bin 450 TL değerinde kozmetik ürün, 1 adet LCD televizyon, 9 karton sigara ve 2 adet bilgisayar çaldığı tespit edildi.
Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı hırsızlık iddiasıyla adliyeye sevk edilirken, H.T.(26) isimli bir kişinin de arandığı öğrenildi.