Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık'a Destek Toplantısı Yapıldı

Kayak federasyonunun 15 Mayıs'ta Ankara'da yapılacak Federasyon Başkanlığı Genel Kurul seçimleri sebebiyle Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Özer Ayık'a destek toplantısı gerçekleştirildi.

Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık'a Destek Toplantısı Yapıldı
Düzenlenen destek toplantısına Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Veral, Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Mükremin Çepni, Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim kurulu Üyesi Neşet Somtaş, Gençlik Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, Kayak İl Delegeleri ve Hisarcık Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Toplantıda konuşma yapan Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Veral, federasyonun Kayseri'de 3 Yönetim Kurulu Üyesi ile temsil edildiğini hatırlatarak, "Bu büyük bir başarıdır. Yıllarca hasret kaldığımız başarıyı son dört yılda yakalamamız, profesyonel bir ekibin iş başında olduğunu göstermektedir. Göreve geldiğimizde 36 federasyon arasında sonuncu sırada olan federasyonumuz, şu anda 65 federasyon arasında ilk 5'e girme başarısını yakalamıştır" diye konuştu. Toplantıya katılan Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Mükremin Çepni'de yaptığı konuşmada, "Kayak sporu adına daha başarılı çalışmalara imza atmak ve başarımızın devamını getirmek için bir dönem daha görev almak istiyoruz. Federasyonumuz son yıllarda oldukça büyük çalışmalar yapmıştır. Bundan sonrada daha büyük çalışmalara imza atmak, Türk Kayakçılarının adını dünyaya duyurmak amacıyla çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Yeni Hisarcık Belediye Spor Kulübü Başkanı Mustafa Talip'te yaptığı açıklamada, "Federasyonumuzun son yıllarda ki başarısını görmezden gelemeyiz. Yıllardır kayak sporu ve sporcusu hiç yardım ve destek göremezken şu anda hem malzeme desteği, hem de manevi destekler almaktayız. Bu sebeple şu anki Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu ekibini ve Yönetim Kurulu Başkanımız Özer Ayık'ı destekliyoruz" diye belirtti.