Ak Parti Milletvekili Akbulut: 'Baykal'ı Meydanlarda Yenmek İsteriz'

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, "Baykal'ı özel hayatı ile değil, beş kez olduğu gibi meydanlarda yenmek istiyoruz" dedi.

Ak Parti Milletvekili Akbulut: 'Baykal'ı Meydanlarda Yenmek İsteriz'
Akbulut, Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Necip Taylan ve AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner çizen, ortak basın toplantısı düzenledi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Deniz Baykal'ın istifası ve ortaya çıkan görüntülerle ilgili basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yerel ve genel seçimler ile cumhurbaşkanlığı seçimi de göz önünde bulundurulduğunda AK Parti'nin CHP'yi beş kez yenilgiye uğrattığını ifade eden Akbulut, "Baykal'ı özel hayatı ile değil, beş kez olduğu gibi meydanlarda
yenmek istiyoruz. Bu ülkede savcılar, hakimler var. Onlara şikayet etsin. Siyaseti, bu olaya alet etmesin" dedi.
CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa eden Deniz Baykal'ın hakkındaki iddialara yönelik açıklamasına işaret eden Akbulut, "Baykal önce kendisini aklasın. Varsa şahidi, belgesi veya delili çıksın, basın ile paylaşsın, savcılığa başvursun. Biz, Baykal ile siyasette mücadele etmek ve Baykal'ı meydanlarda yenmek istiyoruz. İstifa ederken suçu partimize atmasını yadırgıyorum. Baykal, gündemi değiştirmesin. Partimize çamur atarak gitmesini hoş karşılamıyoruz" diye konuştu.