Ak Parti Erenler 2. Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Erenler 2. Danışma Meclisi Toplantısı Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in katılımıyla yapıldı.

Erenler Yunus Emre Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya Bakan Demir'in yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekilleri Şaban Dişli, Hasan Ali Çelik, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, İlçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, AK Parti hükümetinin göreve geldiği günden itibaren her alanda büyük işler başardığını en az iş yapılan alandaki işin Cumhuriyet tarihinde yapılan işlerle eşdeğer olduğunu diğer alanların Cumhuriyet tarihinden kat kat üstün olduğunu söyledi.

Bakan Demir, 2011 yılında yapılacak seçimlere de değinerek şöyle konuştu: "Şu an herkes bir yerlerde ailesiyle vakit geçirirken sizler bu salonda ülkemizin, şehirlerimizin geleceğinin daha aydınlık olması için çaba sarf ediyorsunuz. İşte AK Parti siyaseti budur. Bizi diğerlerinden ayıran şey budur. Bu konsantrasyonla, heyecanla 2011 seçimlerine hazırlanmak zorundayız. Bu seçim Türkiye'nin geleceğinde önemli bir yere sahiptir."

RAHATI KAÇANLARIN SESİ ÇOK ÇIKIYOR

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise konuşmasında, Türkiye'de değişime öncülük eden AK kadroların yürüyüşüne devam ettiğini dile getirdi.

Sık sık partili arkadaşlarla bir araya geldiklerini anlatan Toçoğlu, şunları söyledi: "İşte dün Hendek'teydik. Bugün Erenler'deyiz. Birileri görmezden gelse de, Türkiye'nin yaşadığı değişimi halkımız tanıklık ediyor, biz de hizmetlerimize devam ediyoruz. Bugün Erenler Belediye binasının temel atma töreninde sizlerle birlikteydik. Şimdi, Danışma toplantımızda ülkemizin ve şehrimizin meselelerini istişare edeceğiz, yolumuza devam edeceğiz. Elbette yapmış olduğumuz çalışmalar birilerini rahatsız ediyor. Bunlar olacak, biz bunlara alışığız."

Yalanla, iftirayla siyaset yapmaya alışanların bu durumdan rahatsız olacağını anlatan Demir, sözlerine şöyle devam etti: "Yıllardır görmezden gelinen sorunların üzerine gidiyor oluşumuz birilerini rahatsız edecek. Sakarya'da AK Parti'ye oy veren halkımız şehrimizde birtakım şeylerin değişmesi, Sakarya'nın gelişmesi yönünde irade beyan etmişlerdir. Biz milletimizden aldığımız güçle Sakarya'nın daha modern ve çağdaş bir kent olması için bazı sorunların üstüne giderken, birileri de bu durumdan rahatsız oluyor. Çünkü onların derdiyle milletimizin derdi aynı değil. Bizim yönümüzü, çalışmalarımızı, istikametinizi milletimizin talepleri, tercihleri, dertleri belirler. Onların yönünü ise alışmışlar ya sadece kendi menfaatleri belirliyor. Biz bunlara aldırmadan işimize bakacağız."

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu da teşkilatlanma çalışmalarına hızla sürdürdüklerini AK Parti olarak seçimlere hazır olduklarını söyledi.