As Futbol Okulu'nda Yeni Halka

Antalyaspor, yeni futbol okulunu Serik'te kurdu

As Futbol Okulu'nda Yeni Halka
Antalyaspor, yeni futbol okulunu Serik'te kurdu. Müteşebbis Sedat Bodur ve Mustafa Taş'ın ortaklaşa işlettikleri Captain Sporium'da faaliyet gösterecek olan yeni okulun adı 'Antalyaspor Serik Futbol Okulu' olacak.
Antalyaspor Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Nuri Ülker ile okul kurucuları Sedat Bodur ve Mustafa Taş, Antalya'nın en yakın ilçesi Serik'te açılan futbol okulu için Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde bir araya geldi. Törende, Antalyaspor Altyapı Koordinatörü Saadettin Sincanlıoğlu ve Tesisler Sorumlusu Ali Rıza Kulcur da yer aldı.
Törende konuşma yapan Nuri Ülker, "Söz verdiğimiz gibi bölge takımı olma yolunda önemli adımlar attık ve imzaladığımız sözleşmeyle Serik'te açmış olacağımız futbol okulumuzla bu halkaya bir yenisini ekledik. Amacımız; yalnızca okul açmak değil, Antalyaspor'un altyapısını sağlamlaştırmaktır. Okulumuzun hayırlı olmasını diliyor, işletmecilerimize her zaman yanlarında olacağımızı açık yüreklilikle ifade ediyorum" dedi.
Serikspor'da 1990-2001 yılları arasında futbol oynayan işletmeci Sedat Bodur da Antalya sevdalıları olarak Serik'te Antalyaspor'a katkı verebilmek amacıyla bu görevi üstlendiklerini dile getirdi. Bodur, "Kombine ve lisanslı ürün satışları gibi birçok konuda desteğimiz oldu. Şimdi ise nitelikli futbolcu sağlayabilmek ve Antalyaspor'u burada da temsil edebilmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Konuşmaların ardından, karşılıklı olarak Antalyaspor Serik Futbol Okulu'nun kuruluşunu resmileştiren imzalar atıldı. Antalyaspor Serik Futbol Okulu, Evrenpaşa Mahallesi 5012 Sokak'ta bulunan Captain Sporium Halı Saha'da faaliyet gösterecek. Serikliler futbol okuluna, 712 04 32 ve 722 13 73 nolu telefonlardan ulaşabilir.