İmam Hatiplilerden 'Kutlu Doğum Haftası'

Balıkesir'in Burhaniye İlçe Müftülüğü'nün düzenlediği bir dizi etkinlikten sonra Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin düzenlediği gecede de büyük coşku yaşandı

İmam Hatiplilerden 'Kutlu Doğum Haftası'
Balıkesir'in Burhaniye İlçe Müftülüğü'nün düzenlediği bir dizi etkinlikten sonra Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin düzenlediği gecede de büyük coşku yaşandı. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri içinde düzenlenen gecede ilahiler söylendi ve Peygamber (S.A.V.) sevgisi konulu oyun ve skeçler sahnelendi.
Belediye Düğün Salonu'ndaki törenler büyük ilgi gördü. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban, Müftü Ali Efe, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Eşkikara ve okul müdürleri ile birlikte yaklaşık 600 kişinin izlediği gecede öğrencilerin okuduğu ilahiler geceye büyük coşku kattı. Peygamber (S.A.V.) sevgisi konulu oyun ve skeçler de ayakta alkışlandı. Programın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban ve Müftü Ali Efe, etkinlikte rol alan öğrencilere teşekkür ederek hediyeler verdi.
Katılımcılara teşekkür eden okul müdürü Aydın Gülten de, etkinlikte görev alan öğrenmen ve öğrencilerine tebrik ettiğini bildirdi.