Banvit Başkanı Kılıç: Tüm Bandırmalıları play-off maçlarında desteğe bekliyoruz

2009-2010 basketbol sezonununda Beko Basketbol Ligi'ni 3. sırada tamamlayan Banvit, play-off maçlarına Pınar Karşıyaka serisiyle başlıyor.

  2009-2010 basketbol sezonununda Beko Basketbol Ligi ' ni 3 . sırada tamamlayan Banvit , play-off maçlarına Pınar Karşıyaka serisiyle başlıyor .
Ligin son haftalarında oynadığı maçlarda kadrosundaki önemli oyuncuların sakatlık problemleriyle karşılaşan yeşil - turunculu ekip , son oynadığı Kepez Belediye maçını kazanmasını bilmişti . Normal sezonda 20 galibiyet 10 mağlubiyet alarak 50 puanla ligi 3 . sırada tamamlayan Bandırma temsilcisi Banvit , bu maçın ardından play-off çeyrek final serisinde eşleştiği Pınar Karşıyaka maçının hazırlıklarına başladı .
Her iki takımda sezonda oynadıkları maçlarda evsahibi takım olmanın avantajını koruyarak kendi evlerinde galip gelmişlerdi . Bu nedenle Banvit-Pınar Karşıyaka serisi 0 – 0 başlayacak . Statü gereği Banvit ligi rakibinden üst sırada tamamladığı için ilk 2 maç Banvit ' in sahasında oynanacak .
Banvit – Pınar Karşıyaka serisinin maç programı şöyle :
SeriTakımlarTarihYer
1 . MaçBanvit – Pınar Karşıyaka28 Nisan ÇarşambaBandırma
2 . MaçBanvit – Pınar Karşıyaka30 Nisan CumaBandırma
3 . MaçPınar Karşıyaka – Banvit03 Mayıs Pazartesiİzmir
4 . Maç ( Gerekirse ) Pınar Karşıyaka – Banvit 05 Mayıs Çarşambaİzmir
5 . Maç ( Gerekirse ) Banvit – Pınar Karşıyaka 08 Mayıs ÇarşambaBandırma
Türkiye Basketbol Federasyonu ' ndan yapılan açıklamaya göre maçın hakemleri şöyle :
Baş Hakem : Engin Kennerman
1 . Yrd . Hakem : Kaan Büyükçil
2 . Yrd . Hakem : Ziya Özorhon
Teknik Komiser : Namık Kemal Aydın
Play-off maçları öncesi bir açıklama yapan Banvit Basketbol Başkanı Özkan Kılıç , lig , Avrupa ve Türkiye Kupası maçlarıyla yoğun ve zorlu geçen bir sezon yaşadıklarını belirterek , şöyle konuştu ;
' ' Lig maçlarında yakaladığımız hava ve takımın oynadığı iyi basketbol , kulüp olarak sezonu 3 . sırada tamamlama başarısını getirdi . Bundan dolayı basketbolcularımızı ve teknik kadromuzu kutluyorum . Yönetim olarak bu başarının play-offlarda da devam etmesi en büyük isteğimiz . Bu başarının gelmesinde hiç kuşkusuz taraftarlarımızın payı büyük . Şimdi normal sezondaki maçlardan daha fazla desteğe ihtiyacımız var . Bandırma seyircisinin play-off maçlarında bizi yalnız bırakmayacağına ve her zamanki gibi coşkuyla , centilmence destekleyeceğine olan inancımız tam . Tüm Bandırmalılar ' ı play-offlarda desteğe bekliyoruz . "