Basketbolda Olin Gençlik Spor'un Hedefi Büyük

-BASKETBOLDA OLİN GENÇLİK SPOR'UN HEDEFİ BÜYÜK -GENEL MENAJER YİĞİTSOY: 'GELECEK YIL A TAKIMIMIZIN 1. LİGDE OYNAMASI, OLUŞTURMAYI  PLANLADIĞIMIZ KULÜ-

-BASKETBOLDA OLİN GENÇLİK SPOR'UN HEDEFİ BÜYÜK

-GENEL MENAJER YİĞİTSOY:

'GELECEK YIL A TAKIMIMIZIN 1. LİGDE OYNAMASI, OLUŞTURMAYI 

PLANLADIĞIMIZ KULÜP YAPIMIZIN VİTRİNİNİ TEŞKİL EDECEKTİR'

(FOTOĞRAFLI)

EDİRNE (A.A) - 21.04.2010 - Olin Gençlik Spor Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, 'Gelecek yıl A takımımızın 1. Ligde oynaması, oluşturmayı planladığımız kulüp yapımızın vitrinini teşkil edecektir' dedi.

Yiğitsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Olin Gençlik Spor'un Türkiye Basketbol 2. Ligi maçlarını birinci olarak tamamladığını, 30 Nisan-2 Mayıs tarihlerinde Yozgat'ta, 7-9 Mayıs tarihlerinde de İstanbul'da oynanacak olan final-four maçlarında mücadele edeceklerini söyledi.

Final-four maçlarının çift devreli lig usulüne göre oynanacağını ve ilk iki takım arasına girdikleri takdirde gelecek sezon Beko Basketbol 1. Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanacaklarını bildiren Yiğitsoy, şunları söyledi:

'Olin, Trakya'nın Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden tek basketbol takımı. İlk hedefimiz 1. lig. Lige çıkmak bizim için araçtır. Gelecek yıl A takımımızın 1. Ligde oynaması, oluşturmayı planladığımız kulüp yapımızın vitrinini teşkil edecektir. Hedefimiz önce Edirne ve daha sonra Trakya'nın tamamına hitap eden altyapısıyla spor okulu ile örnek bir kulüp yapısı kurmaktır. Bu doğrultu da ana sponsorumuz Olin'in desteği ile fabrika bahçesine bir antrenman sahası yapılacaktır. Bu sayede antrenmanlarımızı arttıran bir tempoda sürdürme imkanına kavuşacağız.'

(NA-SAR-SSG)

21.04.2010 10:25:20