Eşinden Ayrılan Şahıs İntihara Kalkıştı

Adana'da işsiz kaldığı için 1 yıl önce eşinden ayrılan bir kişi, çocuklarını da göremeyince bunalıma girerek 10 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeni Baraj Mahallesi'ndeki bir metruk binada meydana geldi. Soyadı öğrenilemeyen Mustafa adlı kişi, 2 yıl önce mobilyacıda çalışırken işten çıkartılınca eşi ve 3 çocuğuyla birlikte zor günler geçirmeye başladı. Eşi tarafından 1 yıl önce terk edilen şahıs daha sonra eşiyle de boşandı. Çocuklarını da göremeyen şahıs girdiği bunalım sonucu Yeni Baraj Mahallesi'ndeki 10 katlı metruk binanın damına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Yaklaşık 45 dakika
damda kalan şahıs polis tarafından ikna edildi. Şahsın atlama ihtimaline karşılık Can-Kur ve ambulans hazır bulundurdu. Binanın altına hava yastığı konuldu. Polisin ikna etmesi üzerine şahıs gözyaşları içinde binadan indirildi. Ambulansta ilk müdahalesi yapılan şahıs, daha sonra polis merkezine götürülmek üzere polis aracına bindirildi. Araca götürülürken ailevi problemlerinin olduğunu çocuklarını parasızlık yüzünden göremediğini söyledi.
Öte yandan mahalle sakinleri, bu binada sürekli intihar girişiminde bulunulduğunu ve tinercilerin mekanı haline geldiğini belirterek, yetkililere dilekçe vermelerine rağmen bir çözüm bulunmadığını söyledi.