Ofspor Teknik Direktörü Birinci: 'Pursaklarspor Karşısında Hayati Derecede Bir Galibiyet ...

-OFSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BİRİNCİ: 'PURSAKLARSPOR KARŞISINDA HAYATİ DERECEDE BİR GALİBİYET ALDIK' TRABZON (A.A) - 19.04.2010 - TFF 2. LİG 3. KLASMA-O

-OFSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BİRİNCİ:

'PURSAKLARSPOR KARŞISINDA HAYATİ 

DERECEDE BİR GALİBİYET ALDIK'

TRABZON (A.A) - 19.04.2010 - TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda sahasında Pursaklarspor'u 1-0 yenen Ofspor'da, teknik direktör Mehmet Birinci, rakipleri karşısında hayati derecede bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pursaklarspor ile ligde kalıp kalmama adına çok önemli bir maç yaptıklarını belirterek, 'Bu bilinç ile sahaya çıktık. Karşılaşmaya da çok iyi başladık. Müsabakanın hemen başlarında rakibimiz karşısında 1-0 öne geçmeyi başardık. Daha sonra skor açısında rahatlamak için rakip kalede gol aradık. Ancak bulduğumuz pozisyonları değerlendiremeyince, maç bu sonuçla bitti. Pursaklarspor karşısında hayati derecede bir galibiyet aldık' dedi.

Haftaya deplasmanda Karsspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Birinci, 'Rakibimiz, ligde 1 puan ile bizden önde. Ligde kalmamız için bu maçı kazanmak zorundayız' diye konuştu.

(SLH-SE-ÜLK-GKH) 

19.04.2010 18:41:04