Aqua Fantasy Aquaparkhotel&spa 23 Nisan'da Yeni Sezonu Açıyor

Kuşadası-Selçuk arasındaki Pamucak Oteller Bölgesi'nde bulunan Aqua Fantasy Hotel&SPA, yeni turizm sezonunu 23 Nisan Çocuk Bayramı ile birlikte açıyor.

Türkiye'nin yatak kapasitesi en yüksek oteli unvanını elinde bulunan, TUI'nin müşteri memnuniyetini belirlemek için geçen yıl yaptığı anketlerde "Splash" kategorisinde dünyanın en iyi oteli seçilerek bu yılın başında Londra'da düzenlenen törenle birincilik ödülünü alan Aqua Fantasy Hotel, yeni turizm sezonunu 23 Nisan'da açıyor. Otelde konaklayanların ücretsiz yararlandığı Türkiye'nin bir numaralı su parkı da, yeni kaydırakların eklenmesi ile Nisan ayı sonunda hizmete girecek. Su parkına eklenen iki dev
kaydırak, teknolojik özellikleri de beraberinde taşıyor. Bu kaydıraklardan birinde kayılacak botlar bir makine tarafından kulelere taşınıyor. Böylece kaymak isteyenler, botlarını merdivenlerden çıkartma zahmetinden de kurtulmuş oluyor. Diğer yeni kaydırak ise yamaçtan aşağıya kayma hissini uyandırıyor.
868 odası bulunan Aqua Fantasy Hotel, birisi Aquaparklı olmak üzere 2 kapalı havuzu, çok sayıda açık yüzme havuzları, 1000'er kişilik iki ayrı ana restoranı, 5 A La Carte Restoranı ve tam kapasite ile çalışan SPA bölümü ve aquaparkı ile turizm sektörünün en önemli tesislerinden birisini oluşturuyor. Çocuklara yönelik özel aktiviteleri olan Aqua Fantasy Hotel'de çocuk menüsü, çocuk oyun alanları, çocuk animasyonları, atlıspor kulübü de yer alıyor.
Aqua Fantasy Hotel Genel Müdürü Haluk Alay, 23 Nisan'da çocuklara yönelik bir kampanya ile sezona gireceklerini belirterek, "Çocuk bayramında, çocuklar bayram yapsın diye en az iki gece konaklanması halinde kişi başı gecelik 70 TL'ye otelimizden yararlanabilecekler" dedi.
Otel Genel Koordinatörü Aşkın Altıparmak da, "Kış sezonunu personelimiz için düzenlediğimiz eğitim faaliyetleri ve su parkına yaptığımız yeni yatırımları tamamlamakla geçirdik. Hazırlıklarımızı tamamladık, eksikliklerimizi giderdik. Ege Bölgesi'nde bu sezonun çok daha hareketli geçeceğini düşünüyoruz. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak hem su parkımızda hem de otelimizde daha fazla yerli turisti ağırlayabilmek için gerekli önlemleri aldık. Su parkına sezon üyeliği alanların ise günlüğü 1 liradan daha az
olacak" diye konuştu.